Accountor Göteborg

Välkommen till Accountor, din redovisningsbyrå i Göteborg. Här är vi ett glatt gäng ekonomer och lönekonsulter som jobbar i nya fräscha lokaler på Kungsgatan 42, i hjärtat av Göteborg, inte långt från Kopparmärra och Avenyn.

Vi erbjuder dig tjänster inom redovisning, lön och HR där du har nära till din kontaktperson, men samtidigt får ta del av fördelarna med en stor redovisningsbyrå. Hur kan vi hjälpa dig? Läs mer »

Här hittar du adress och fakturainfo »

Vi har funnits som redovisningsbyrå i Göteborg sedan 2010 då dåvarande Matrisen Ekonomi och Rådgivning förvärvade AM Totalredovisning. Vi blev en del av Accountor när Matrisen förvärvades av Accountor 2015. Idag är vi 6 redovisningskonsulter och 13 lönekonsulter på kontoret.

Hos oss får små och medelstora bolag hjälp med sin redovisning och lönehantering. Tyngdpunkten ligger på tjänsteföretag, men bland kunderna finns också så skilda branscher som livsmedelstillverkning till handelshus, IT-konsulter och ingenjörsföretag.

Den stora redovisningsbyråns samlade resurser och kunskaper till ditt förfogande

Mycket av redovisningen digitaliseras och flyttar online, och med de moderna hjälpmedel vi använder idag spelar det mindre roll vilken ort din redovisningsbyrå sitter på. Vi kan hjälpa dig oavsett var i landet du har din verksamhet.

Nära dig i Göteborg och tillgång till ett stort kompetensnätverk

En fördel med dagens teknik inom redovisning är att du som kund i Göteborg får ta del av den spetskompetens som finns spridd över alla våra kontor och i vårt nätverk av samarbetspartners. Vi kan snabbt och enkelt rådgöra med någon av våra egna experter när du möter komplexa problem och behöver särskild kompetens inom exempelvis skatt, bolagsärenden eller HR.

Alltid resurser att leverara din redovisning

Sjukdomar, olyckor, personal som rör på sig... Som stor redovisningsbyrå har vi alla möjligheter att jämna ut resursproblem och kan vara flexibla i bemanningen. Vi hjälper varandra, och delar resurser kontoren emellan, så att du som kund aldrig behöver vänta på din leverans.

Som kund till Göteborgskontoret har du i regel din kontaktperson här och du är alltid välkommen att komma in och följa upp ditt resultat eller få extra hjälp.

Redovisningsbyrå Göteborg Kontakt

Vill du bli kund?

Vill du veta mer om våra tjänster eller boka en demo?
Ring en av våra affärsutvecklare på 020-30 00 40 eller skicka ett e-mail till marknad@accountor.se. Du kan också använda formuläret på vår kontaktsida.

Vill du jobba hos oss?

Vi växer och söker ständigt nya medarbetare och underkonsulter.
Gå vidare till vårt karriärcenter »

Övriga frågor

För övriga frågor är du välkommen att ringa vår växel på 010-475 01 00 eller skicka ett e-mail till info@accountor.se.

Lokala kontaktpersoner

Team Manager Accounting
ANN-SOFIE BENGTSSON
ann-sofie.bengtsson@accountor.se
 

Team Manager Payroll
ANNELIE LUNDKVIST
010-475 03 64
annelie.lundkvist@accountor.se

 

Regional Sales Manager - Lars BengtssonRegional Sales Manager
LARS BENGTSSON
010-475 04 09
lars.bengtsson@accountor.se


Fakturaadress:
e-fakturor GLN-nummer: 7365565837809
Mailade fakturor skickas till: accountor.ekonomi@pdf.scancloud.se

Postade fakturor skickas till:

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB
1018-PAA01003 Scancloud
SE-831 90 ÖSTERSUND

(Endast automatinläsning av faktura, inget meddelande möjligt. Om ni inte har möjlighet att skicka fakturor elektroniskt skickar ni fakturan som PDF eller via post till våra nya e-mail- eller faktureringsadresser. Varje PDF-fil ska endast innehålla en faktura inklusive bilagor. Det är endast fakturor och fakturabilagor som ska sändas till vår nya fakturaadress. Övrig post och påminnelser ska skickas till vår postadress.)

Post- och besöksadress: 

Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Tel (växel): 010-475 01 00
Fax: 08-506 116 16