2017_09_25
Nyheter

Vi ses på jobbet

Vad kul att du hittat till oss! Vi vill gärna prata med dig som är redo för nästa kliv i karriären inom redovisning eller lön. Accountor expanderar och kommer erbjuda många nya karriärmöjligheter framöver.

Vilka är vi?

Accountor är en av norra Europas största företag inom redovisning, lönehantering och HR-management. I Sverige är vi över 300 medarbetare på 9 orter.

Vi tror att en positiv utveckling, tillväxt och nöjda kunder startar med nöjda medarbetare. Därför är du central för vår framtid.

Ta kontakt med våra rekryterare

Vad erbjuder vi dig?

Karriären på Accountor innebär möjlighet att växa dit du vill. Här pratar vi om karriärträd istället för stegar. Vi tycker det är viktigt att fånga upp potentialen hos medarbetaren, även om dina mål kanske ändras med tiden.

Du kommer ha täta samtal med din chef där ni tillsammans sätter och följer upp din utvecklingsplan. Utöver marknadsmässig lön, friskvård och trevliga kollegor, prioriterar Accountor en bra balans mellan arbete och privatliv.

Du möter oss mitt i en tillväxtresa

Accountor-koncernen satsar stort på Sverige och vi kommer under de närmaste åren bli många fler. Ta chansen och skapa kontakt. Även om ingen ledig tjänst finns just nu på din ort, kommer många fler möjligheter att öppnas inom kort.

Så vad är nästa steg?

Utforska lite mer…

Hör några av våra medarbetare berätta om hur det är att jobba som konsult på Accountor.

Gå vidare till vår karriärsida där du kan läsa mer, se lediga tjänster eller ladda upp ditt CV.

…eller ta kontakt direkt.

KRISTIN ANNERSTEDT
010-475 04 05
kristin.annerstedt@accountor.se

JONNA RICKARD LINDBERG
010-161 39 26
jonna.lindberg@accountor.se

Vill du hellre prara med någon på din ort? På våra kontorssidor hittar du kontaktuppgifter. Lyft luren och prata med oss eller skicka ett e–mail. Vi ses på jobbet!

Våra kontor

Kontakta oss