Vi är Accountor Sverige

Om oss

Vi är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. Accountors historia baseras på över 100 privata familjeföretag i flera länder, som tillsammans bildat ett starkt outsourcing- och mjukvaruföretag. Vi hjälper företag till en mer effektiv ekonomi och effektivare personalprocesser.

Kontakta oss

Accountor-fakta

Vilka är vi?

I Sverige är vi drygt 300 anställda på 9 orter. Alla drivs vi av en passion att uppnå resultat, att sträva mot framgång tillsammans med våra kunder. Men Accountor är mycket mer än bara siffror – vi engagerar oss i människan, bryr oss om varandra och vågar visar känslor.

Vad gör vi?

Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa dig och ditt företag att fungera bättre och nå längre än dina konkurrenter. Du kan bland annat få hjälp med att

Accountor CEO Sweden - Magnus Högvall

”Din framgång är målet. På vägen dit vill vi hjälpa dig in i den nya världen av digitala möjligheter och en smartare ekonomi. Tiden är inne för att lyfta blicken, se framåt och skapa värden – inte administration”

- Magnus Högvall, Verkställande Direktör

Våra kundlöften

  1. Du får rätt leverans – och du får den i tid
  2. Du är nära våra experter som kan din bransch och verklighet
  3. Vi arbetar proaktivt för att hjälpa dig

Våra värderingar

Vi är stolta över våra värderingar: Respekt, Tillit, Mod och Framtid.

Det är viktigt för oss på Accountor att leva efter våra värderingar och att vara pålitliga, ansvarsfulla och etiska gentemot våra kunder, partners, anställda, styrelseledamöter och andra intressenter. Accountors uppförandekod, Code of Conduct, innehåller våra grundläggande riktlinjer för hur vi jobbar. Det är vårt verktyg för riskhantering och beskriver de allmänna principer och riktlinjer som alla våra anställda, chefer och partners måste följa. Läs mer om Accountors Code of Conduct här.

Vill du bli kund till Accountor?

Välkommen att kontakta oss »

Vill du arbeta på Accountor?

Ta reda på mer och skicka en ansökan på vår karriärsida »

 


Läs historien om Accountor i PDF-broschyren nedan. Var kommer vi ifrån och vart är vi på väg? Hur skapar vi bästa service till våra kunder? Vad är vår vision? Svaren finner du här. 

Broschyr - Historien om Accountor (PDF)