Vi är Accountor Sverige

Vi är Accountor Sverige

Om oss

Vi är det största företaget för löne- och ekonomiadministrativa tjänster i norra Europa. Storleken har betydelse, eftersom vi vill vara nära våra kunder och investera i deras framtid. Accountor är stora nog att kunna leverera stabilt och långsiktigt, men vi är små nog för att bry oss om varje kund.

Kontakta oss

Vår vision

Vi är ledande partner för ekonomi- och lönetjänster inom våra utvalda områden, för organisationer av alla storlekar.

Vi älskar att arbeta för våra kunder. Vi delar dina mål och hjälper dig lösa dina problem. Vår passion finns i att vi hjälper dig leverera bättre resultat. Vi är mycket tävlingsinriktade och engagerade. Vi har ett personligt förhållningssätt och en passion för att förbättra dina ekonomiska resultat.

Våra tre kundlöften

Aktiv och tydlig kommunikation

Vi kontaktar våra kunder om eventuella problem eller frågor uppstår, eller för att vi bara kontrollera att allt är ok.

Ekonomiadministrativa uppdrag handlar om mer än att bara göra allt rätt. Det handlar också om god kommunikationsförmåga. Vi ser till att du alltid är uppdaterad om läget för ditt företag och säkerställer att allt står rätt till.

Rätt från början, i rätt tid

Vi ger våra kunder det de vill ha, i rätt tid och enligt överenskommelse.

Du kan känna dig trygg och säker i att vi levererar som utlovat.

Expertis nära dig

Vi ger våra kunder enkel tillgång till rätt expertis. Låt oss lösa dina ekonomiadministrativa problem!

Vi tror på personlig service nära kunden. Vi vill arbeta nära dig och ge dig exakt rätt kompetens och hjälp. Vi är lätta att nå via alla kanaler och erbjuder ett komplett utbud av olika kompetenser nära dig.

Våra värderingar

Vi är stolta över våra värderingar: respekt, tillit, mod och framtid.

Det är viktigt för oss på Accountor att leva efter våra värderingar och att vara pålitliga, ansvarsfulla och etiska gentemot våra kunder, partners, anställda, styrelseledamöter och andra intressenter. Accountors uppförandekod, Code of Conduct, innehåller våra grundläggande riktlinjer för hur vi jobbar. Det är vårt verktyg för riskhantering och beskriver de allmänna principer och riktlinjer som alla våra anställda, chefer och partners måste följa. Läs mer om Accountors Code of Conduct här.


Vi har över 100 kontor i norra Europa, med över 2 400 medarbetare som hjälper våra kunder att lyckas

Vi strävar efter att ständigt förbättra våra tjänster. Vi satsar stort på nya digitala tjänster och på att utveckla våra medarbetare till att bli ännu bättre på ekonomiadministration. Allt vi gör, gör vi för våra kunders bästa. Vi är glada över att kunna hjälpa både stora internationella kunder och mindre företag. Vi arbetar med människor, allt handlar om relationen mellan dig och oss. Vi vill erbjuda dig en kundupplevelse av högsta kvalitet, både vad gäller digitala och personliga tjänster. Hur kan vi hjälpa dig?

 


Läs historien om Accountor i PDF-broschyren nedan. Var kommer vi ifrån och vart är vi på väg? Hur skapar vi bästa service till våra kunder? Vad är vår vision? Svaren finner ni här. 

Broschyr - Historien om Accountor (PDF)