2018_06_13
Nyheter

Webbplats ska locka utländska bostadsbyggare till Sverige

Establishing and building residences in Sweden

Igår invigdes webbplatsen buildinginsweden.se. Det är en informationsplattform för utländska byggherrar och byggföretag som vill ta sig in på den svenska marknaden för bostadsbyggande. Webbplatsen har tagits fram av Boverket i syfte att öka konkurrensen och främja ett snabbt bostadsbyggande i Sverige.

Utländska aktörer kan med hjälp av den nya webbplatsen bland annat läsa om svenska regler och avtalsvillkor, samt skapa sig en överblick över byggprocessen från idéstadiet till färdig byggnad.

Hjälp att etablera i Sverige

Accountor - som är en internationell redovisningsbyrå – är positiva till att fler företag vill etablera i sig Sverige. Vi hjälper utländska företag med att sätta upp bolag, erbjuder rådgivning inom HR- och skatt, betalar ut löner och sköter löpande redovisning och årsredovisningar. Vår etableringstjänst är ett snabbt och enkelt sätt för utländska företag att starta upp verksamhet i Sverige, säger Frida Grahn Business Area Manager för Advisory på Accountor.

Läs mer om att etablera i Sverige med Accountor »

Spetskompetens inom fastighetsredovisning

Accountor har dessutom spetskompetens inom fastighetsredovisning för de aktörer som vill fortsätta att förvalta sina fastigheter.  

Läs mer om vår tjänst fastighetsredovisning »

Vill du komma igång och etablera i Sverige eller prova fastighetsredovisning med Accountor?
Välkommen att kontakta oss »

 

Se Boverkets nya webbportal här: buildinginsweden.se

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Accountor bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar. Ange dina uppgifter så får du våra kosnadsfria e-mail cirka en gång i månaden. Du kan också få erbjudanden relevanta för dig. Välkommen!


Välj din befattning *

Information om hur Accountor behandlar personuppgifter finns tillgänglig i vår Privacy Statement: accountor.se/privacy-statement

Du har rätt att återkalla ditt samtycke när som helst. Enklast gör du det genom att klicka "unsubscribe" längst ned i ett av våra utskick.