2018_11_16
Nyheter

Träffas vi på Agenda CFO den 22 november?

Agenda CFO

Denna gång har Agenda CFO Digitalisering för skalbarhet och lönsamhet på agendan. Ett mycket intressant ämne tycker vi. Hur skulle ditt företag kunna bli mer lönsamt genom att digitalisera bolagets processer, produkter och skalbarhet? Moderatorn, Dennis Lodin ser till att olika vinklar på frågan disskuteras.

Vi på Accountor har laddat för att hjälpa dig som CFO med dina utmaningar, så att du kan lyfta blicken och fatta bättre affärsbeslut. Välkommen att prata med oss. Vi ses den 22 november.

Läs mer om Agenda CFO och digitalisering för skalbarhet här. 

Detta är några av oss som du kan träffa på Agenda CFO. 

HELENA LINDFORS, SENIOR ADVISOR FINANCIAL & BUSINESS CONTROL

Pratar gärna ekonomistyrning och lönsamhetsuppföljning, eller flaskhalsar och processer i syfte att skapa effektiv ekonomiorganisation.

CAMILLA WITT RUDSTRÖM, BUSINESS DEVELOPER

Lyssnar på ditt behov och berättar om de bästa lösningarna Accountor har att erbjuda som din ekonomipartner. Du kanske behöver snabb hjälp inför bokslutet, eller vill höra mer om hur du kan få en effektivare ekonomifunktion med vår rådgivning eller outsourcing?

KRISTIN ANNERSTEDT, REKRYTERINGSSPECIALIST

Diskuterar gärna hur du lyckas med rekryteringarna till din ekonomiavdelning. Vad förväntar sig kandidaterna av dig som arbetsgivare? Vilka hjälpmedel finns? Vilka misstag brukar företag som rekryterar själva göra?

Om eventet Agenda CFO

Eventet är en kostnadsfri heldag riktad till CFO:er. På Agendan finns talare från bland andra Danske Bank, SEB, Stockholm School of Economics och Workday. Passa på att nätverka, mingla och få tips från utställare och likasinnade. Mer info och anmälan på Agenda CFO:s webbplats. Vi ses där!