2018_03_21
Nyheter

Månadens Konsult: Tålmodig lönekonsult med smittande skratt

Månadens Konsult December 2017

Hanna Visuri - Månadens Konsult December 2017 - Lönekonsult Gävle

HANNA VISURI
Lönekonsult, Gävle

Motivering

Hanna tar sig alltid tid att hjälpa den som behöver det. Man märker aldrig av någon stress på henne, utan hon tar det alltid lugnt och det hjälper även kollegorna att ta det lugnt. Hon ser aldrig på saker som ett problem, utan allt går att lösa. Hon är alltid glad och trevlig och sprider glädje och skratt på kontoret. Hanna har ett ofattbart tålamod med oss alla.

Hanna är mycket kunnig inom löneområdet och har alltid tid över att hjälpa andra genom att stötta, se nya vägar för problemlösning. Hon följer alltid upp hur det har gått och säger aldrig nej, oavsett arbetsbelastning. Hon sätter guldkant på tillvaron med sitt härliga skratt som smittar av sig. Det är alltid nära till upptåg och andra tokigheter.

Bakgrund

Jag har en lite krokig väg till att jag började jobba med lön. Efter gymnasiet läste jag Sport Management på Högskolan Dalarna och tänkte mig en framtid i sportens värld. Men brist på jobb och tillfälligheter gjorde att jag hamnade på löneavdelningen på ett större företag. Jag jobbade där i ett par år innan nerskärningar gjorde att jag var tvungen att leta mig vidare. Efter det jobbade jag bland annat på en personalavdelning och senare som receptionist, när jag såg en annons att de sökte folk till Accountor (dåvarande Matrisen). Jag kom då ihåg att jag tycket att detta med lön var rätt roligt så jag skickade in en ansökan och vips så var jag anställd.

Sedan dess har jag varit med på hela resan från att Matrisen blev Accountor och på den riktiga resan vi gjorde till Frankrike, då vi för första gången fick en inblick i Accountor som företag.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det bästa med att jobba på Accountor har varit att jag har lärt mig så otroligt mycket. Det går nästan inte en dag utan att jag lär mig något nytt. Och så klart alla roliga människor man har träffat och lärt känna under åren.

Team Manager Kristina Nilsson om Hanna

Hanna är verkligen väl förtjänt att bli uppmärksammad som Månadens Konsult. Det finns så många goda sidor att lyfta fram och jag vill särskilt nämna Hannas positiva inställning, roliga upptåg, härliga humor och skratt som smittar av sig på kontoret. Hanna delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenheter. Med sin lojala inställning och engagemang är hon en otrolig klippa för oss.

 


Vill du ha hjälp med lönehantering i Gävle? Välkommen att höra av dig till oss på Accountor.

Läs föregående nyhet:
Enklare att anställa personer som inte är EU-medborgare »

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning