2018_06_04
Nyheter

Månadens Konsult: Starkt stöd inom fastighetsredovisning

Månadens Konsult Januari 2018

Carl Berggren - Månadens Konsult Januari 2018 - Redovisningskonsult Fastighet Stockholm

CARL BERGGREN
Redovisningskonsult, Stockholm

Motivering

Carl är oerhört kompetent och professionell, samtidigt som han håller ett lyhört och ödmjukt sätt mot kollegorna. I allt han gör funderar han ständigt på hur saker kan göras bättre och effektivare. Han kommer ständigt med idéer och förslag, och stöttar kollegorna.

Säljorganisationen uppfattar Carl som ett fantastiskt stöd gällande våra tjänster inom fastighet. Dessutom är han alltid trevlig och tar sig alltid tid att hjälpa till. Han har bra input och levererar till 100% Carl är definitivt en starkt bidragande faktor till att vi är så framgångsrika inom fastighetssegmentet. Fantastiskt engagerad i allt från möten och offerter till uppskattningar av tidsåtgång för olika moment. En klippa helt enkelt.

Bakgrund

Jag alltid har haft ett intresse för fastigheter. Jag utbildade mig till Civilekonom på Stockholms Universitet, vilket jag kompletterade med enstaka kurser inom fastighetsekonomi på KTH. Efter min utbildning har jag jobbat inom redovisning med allt från bostadsrättsföreningar till fastighetsfonder innehållande retail m.m. Jag började på Accountor för lite mer än ett år sedan då jag sökte en roll med mycket kundkontakt, flexibilitet och utvecklingsmöjligheter.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det bästa med att jobba på Accountor är trevliga kollegor samt möjligheten till att få bidra till bolagets utveckling av produkter och tjänster. Jag upplever Accountor som en väldigt lyhörd och stöttande organisation vilket jag uppskattar mycket!

Team Manager Helena Sangwill om Carl Berggren

Carl är en ovärderlig tillgång för Accountor, både som inspirationskälla och som en fantastiskt kompetent fastighetskonsult.

Vill du ha hjälp med fastighetsekonomi? Läs mer om vår tjänst fastighetsekonomi »

 


Läs föregående nyhet:
Fyra tjänster som sparar mycket tid utan att kosta skjortan »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Accountor bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar. Ange dina uppgifter så får du våra kosnadsfria e-mail cirka en gång i månaden. Du kan också få erbjudanden relevanta för dig. Välkommen!


Välj din befattning *

Information om hur Accountor behandlar personuppgifter finns tillgänglig i vår Privacy Statement: accountor.se/privacy-statement

Du har rätt att återkalla ditt samtycke när som helst. Enklast gör du det genom att klicka "unsubscribe" längst ned i ett av våra utskick.