2018_11_06
Intressant läsning

Månadens konsult: Ständig vilja att utvecklas och alltid nära till skratt

Månadens Konsult Augusti 2018

Månadens redovisningskonsult

JOHANNA ALBERG
Redovisningskonsult, Stockholm

Motivering

Johanna är väldigt omtyckt bland kollegor och kunder, hon får ofta beröm för sin insats och för att man alltid kan vända sig till henne om man har några frågor.

Hela våren har Johanna visat extra engagemang vid förändringar i hennes team. Hon bytte dessutom arbetsuppgifter, från löpande konsult till kundansvarig, vilket innebar att lära sig nya arbetsuppgifter. Även det skötte hon galant.

Johanna uppskattas av kollegorna och hyllas för sitt lugn. Hon gör ett kanonjobb även i stressade situationer och har under hösten hjälpt nya kollegor, samtidigt som hon vårdat sina egna kundrelationer.

Bakgrund

Min karriär började på min hemort Gotland som receptionist på stugbyar. För ca 5 ½ år sen flyttade jag till Stockholm för att få miljöombyte och nya utmaningar. 2014 bestämde jag mig för att gå en två-årig yrkesutbildning till redovisningsekonom. Jag hade mina praktikperioder på Accountor och fick lära mig mycket om t.ex kund- och leverantörsreskontra, bokföring och avstämningar. Praktiken ledde även till anställning och idag jobbar jag som kundansvarig redovisningskonsult.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det bästa med att jobba på Accountor är mina kunniga kollegor och att man lär sig något nytt varje dag. Det är en rolig och utvecklande arbetsplats som är flexibel och man får möta olika kunder från olika branscher.

Team Manager Thomas Fredriksson om Johanna Alberg

Johanna har varit en fantastisk tillgång för Accountor ända sedan hon för första gången klev innanför våra dörrar. Jag har haft nöjet att få följa Johanna i hennes resa från praktik, via löpande bokföringsuppdrag till att idag agera kundansvarig för alla sina kunder.

Med en ständig vilja att utvecklas och att lära sig nya saker så tar sig Johanna an alla uppdrag med ett leende. Johannas kunder får alltid service av toppklass och är alltid nöjda med vår leverans.

I teamet är Johanna en mycket uppskattad kollega där hon alltid har tid för att stötta och hjälpa till. Hon är ständigt glad och har nära till skratt. Jag är oerhört glad och stolt  över att Johanna har blivit utsedd till månadens konsult då jag vet vilket hårt arbete som hon lägger ner, varje dag.

Accountor kan känna sig trygga inför framtiden med konsulter och människor som Johanna i organisationen.


Vill du ha hjälp med redovisning i Stockholm eller någon del av Sverige, eller Norden? Hör av dig till Accountor »