2018_09_10
Nyheter

Månadens Konsult: Hon kombinerar prestation & "kul på jobbet"

Månadens Konsult Maj 2018

Emma Özlü - Månadens Konsult Maj 2018 - Lönekonsult Gävle

EMMA ÖZLÜ
Lönekonsult, Gävle

Motivering

I den här tjejen finns ett driv och en arbetsvilja som är få förunnade. Hon sprider positiv energi och är bra på i stort sett allt. Ingenting är omöjligt och hon stöttar sina arbetskamrater i vått och torrt. Ibland funderar vi på om Emma borde göra karriär inom "stand up" istället, eftersom vi skrattar så mycket i hennes närvaro. Rappa genialiska kommentarer, det är Emmas specialitet - förutom lön då.

Emma är alltid glad och sprider även den energin till oss andra. Hon är duktig på att lugna sin omgivning när vi  stressar upp oss (vilket förstås är onödigt att göra enligt henne). Emma tar det alltid lugnt och sansat och hjälper mer än gärna sina kollegor.

Bakgrund

Utbildad via en distanskurs till lönekonsult via Påhlmans Handelsinstitut när jag var klar med den började jag arbeta här på Accountor i Gävle 2016, innan detta arbetade jag tio år inom partihandeln med inriktning på byggbranschen.

Det bästa med att jobba på Accountor

Det bästa med att jobba på Accountor är man är omgiven av alla dessa härliga arbetskamrater som besitter så mycket kunskap inom lön, det finns alltid någon att bolla sina funderingar med. Vi har väldigt bra utvecklingsmöjligheter inom Accountor.

Team Manager Kristina Nilsson om Emma Özlü

Jag är verkligen glad att Emma har blivit nominerad till Månadens Konsult av sina kollegor och att Emma blev utvald till denna fina utmärkelse, som hon är så väl värd. Emma är en klippa som alltid finns till hands för våra kunder och kollegor i alla lägen.

Med sin effektivitet och fokus på sitt utförande är Emma mycket uppskattad för sitt arbete. Emma är en kugge som bidrar med både kompetens och energi till teamet. Jag skulle säga att Emma har kontroll på läget och är uppdaterad på det mesta, vilket ger stor trygghet för oss i team Payroll Gävle.

Med  sin härligt positiva inställning delar Emma gärna med sig av roliga berättelser och som alltid med glimten i ögat.

 


Vill du ha hjälp med lönehantering i Gävle eller någon del av Sverige, eller Norden? Hör av dig till Accountor »