2018_08_21
Nyheter

Månadens Konsult: Hon har fantastisk energi och stort tålamod

Månadens Konsult April 2018

Beatrice Westerlund - Månadens Konsult April 2018 - Lönekonsult Stockholm

BEATRICE WESTERLUND
Lönekonsult, Stockholm

Motivering

Beatrice har en fantastisk energi och glädje som verkligen smittar av sig bland alla kollegor. På en regnig dag känns det som att solen skiner när leendet kommer fram. Hon är inte heller rädd för att ifrågasätta processer och rutiner, och genom detta lyckas hon förenkla arbetet. Hon ställer alltid upp för alla sina kollegor.

Beatrice värnar om Accountors framtid på så sätt att hon på ett pedagogiskt och professionellt sätt tar hand om de studenter som gör praktik hos oss. Hon har ett otroligt stort tålamod och kan på ett lugnt och metodiskt sätt förmedla sin kunskap vidare till kommande generations konsulter. Hon klarar samtidigt av att bolla denna upplärning tillsammans med den egna kundleveransen med bibehållen hög kvalitet. Beatrice - du är en klippa!

Bakgrund

Jag har under många år arbetat inom hotellindustrin på många olika positioner, allt från receptionist till controller. Är utbildad inom hotel management, under utbildningen studerade och arbetade jag i Australien. Har arbetat med lön både som löneadministratör och som avdelningschef, vilket gör att jag kan lön från två håll, både rapportera och göra.

Jag var med och startade upp en löneavdelning på min förra arbetsplats, fick sätta alla rutiner och ta fram system som var bra att arbeta med. Då skötte jag även all bokföring för lön.

På Accountor har jag varit i lite mer än ett år och arbetade först som inhyrd konsult innan jag blev en ”äkta” Accountorian.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det bästa med att arbeta på Accountor är mina fantastiska kollegor, de måste nämnas först. Sen är det de utvecklingsmöjligheter som finns, både inom lön men även att kunna arbeta med annat inom företaget om man har lust för det. Att få arbeta med många olika kunder ger en stor möjlighet till utveckling - många olika avtal och specifika önskemål som vi som lönekonsulter ska kunna.

Team Manager Jeanette Jönsson om Beatrice Westerlund

Det är verkligen jätteroligt att se att Beatrice har blivit uppmärksammad som Månadens Konsult, och jag kan inget annat än att hålla med om nomineringen. Beatrice har jobbat på Accountor i lite mer än ett år och är en trygg kollega som sprider mycket glädje på kontoret. Hon är fantastiskt omtyckt och hjälpsam, och ställer alltid upp för sina arbetskamrater. Hon är otroligt pedagogisk och har ett stort tålamod i sin roll som handledare åt våra praktikanter. Jag är mycket glad över att få arbeta tillsammans med Beatrice.

 


Behöver du hjälp med lönerna på ditt företag? Ta kontakt idag!