2018_01_12
Nyheter

Månadens Konsult: Hon antar utmaningar och sprider glädje

Månadens Konsult November 2017

Lisa Sand - Månadens Konsult November 2017 - Redovisningskonsult Malmö

LISA SAND
Redovisningskonsult, Malmö

Motivering

I en föränderlig tid har Lisa tagit sig an en ny, utmanande och mycket ansvarsfull roll. Hon har gått från att jobba med löpande redovisning, till att ta ett helhetsansvar för ett stort antal kunder, både nya och befintliga. Det här steget skulle göra de flesta stressade och nervösa, men Lisa har axlat uppgiften med stort engagemang, styrka, lugn och trygghet. Lisas arbetsbörda är just nu stor, men med en härligt positiv inställning och ett fokus på nuet, tar hon sig an uppgift för uppgift utan att bli stressad av det som ligger framför henne. Hon har en fantastisk närvaro i sitt arbete och gör det lilla extra som får kunderna att känna sig väl omhändertagna och speciella.

Utöver sitt arbete med kunder är Lisa även trivselansvarig på kontoret. Vi har därmed henne att tacka för de flesta av våra uppfriskande lunchpromenader och fikor. Vi blir också styrkta av Lisas insiktsfulla uttalanden, som exempelvis ”det blir oftast som man tänker sig”. På kontoret är hon ett energiknippe som sprider värme och glädje. Lisa är väl värd att hedras som Månadens Konsult.

Bakgrund

Jag arbetade många år inom tryckeribranschen som säljare mot byggsektorn. 2008 valde jag att byta bana och gick en utbildning på IHM Business School. Efter min utbildning har jag arbetat på redovisningsbyråer i Malmö/Lund och började 2012 på Accountor, då Matrisen. Jag firade faktiskt 5 år på Accountor i höst! Nyligen har jag valt att ta steget att bli Kundansvarig och tycker det är en mycket givande utmaning. Jag älskar kundkontakten och de varierande arbetsuppgifterna. Att försöka ge kunden det lilla extra och att leverera bra underlag på önskad tid.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det bästa med att jobba på Accountor är mina fantastiska kollegor. Låter som en klyscha men vi har så otroligt kul tillsammans, stöttar varandra och skrattar varje dag!

Team Manager Mia Bailey om Lisa

Lisa har visat ett fantastiskt engagemang i sin nya roll som kundansvarig. Det är en utmanande och ny roll  för henne, men med sin kompetens och positiva inställning tar hon sig an rollen och gör skillnad för kunderna. Lisa är dessutom mycket uppskattad av sina arbetskamrater här på kontoret. Hon sprider glädje, hjälper gärna till och bidrar till att skapa trivsel och en härlig stämning. Jag är glad över att Lisa har fått den här utmärkelsen. Det känns fint.

 


Vill du ha hjälp med redovisning eller lönehantering i Malmö eller någon annan del av landet? Hör av dig till oss på Accountor »

Läs föregående nyhet:
Frågor och svar om interim CFO »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning