2018_10_04
Nyheter

Månadens konsult: Hög kvalité och får oss alla att skratta

Månadens Konsult Juni 2018

Redovisningskonsult Månadens

PAUL BARSOUM
Redovisningskonsult, Stockholm

MOTIVERING

Paul har alltid ett leende på läpparna. Han har ett trevligt bemötande mot alla, helt enkelt en glädjespridare. Han bidrar till en positiv stämning, alla har nära till skratt i närheten av Paul. Han är kunskapstörstig, otrolig nyfiken och hjälpsam. Paul tar sig an problem utan att klaga, han visar på mod, motivation, och inga arbetsuppgifter är för stora för honom. Ibland är det lätt att glömma att han har jobbat med redovisning under så kort tid.

BAKGRUND

Jag kommer från Frankrike och bodde där tills jag var 19 år. Har varit i restaurangbranschen, där jag både har ägt och jobbat på restauranger, kafeer och dylikt. Utbildade mig till redovisningsekonom 2017 genom Xenter i Tumba (YH utbildning). I samband med det började jag att arbeta på Accountor som praktikant i december 2016, och fick sedan min anställning i juli.

DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ ACCOUNTOR

Det bästa med Accountor är arbetsmiljön och kollegorna plus att det finns möjligheter att utvecklas inom företaget.

TEAM MANAGER JONNA NICKÈ OM PAUL BARSOUM

Jag är otroligt glad över att Paul har blivit utsedd till Månadens konsult. Det är han verkligen värd.

Paul är en person som alltid presterar med hög kvalité och service mot såväl kunder som kollegor. Han är en omtänksam kollega som får oss alla att skratta och må bra på jobbet. Han är helt enkelt en enastående konsult som vi är otroligt stolta över!

 


Vill du ha hjälp med redovisning i Stockholm eller någon annan del av Sverige, eller Norden? Hör av dig till Accountor »