2018_08_10
Nyheter

Månadens Konsult: Hjälpsam, stöttande och en stjärna på Agda

Månadens Konsult Mars 2018

Malin Sandestig - Månadens Konsult Mars 2018 - Implementationskonsult Stockholm

MALIN SANDESTIG
Implementationskonsult, Stockholm

Motivering

Malin har alltid en härligt positiv inställning. Hon är otroligt hjälpsam och stöttande, inte bara i implementationsteamet utan i hela Payroll. Hon är ordningsam, lugn och har ett lösningsorienterat sätt som är betryggande för de kunder hon jobbar med. Hennes kunskap och erfarenhet i Agda uppskattas av såväl kunder som kollegor, och skapar ett mycket bra flyt i uppstarten.

Bakgrund

Jag började på ekonomiavdelningen hos min förra arbetsgivare och fick efter fem år chansen att jobba med HR-avdelningen och lära mig lön. Jag gjorde sedan lönen där i ett år innan jag fick anställning hos Accountor, där jag idag har jobbat i snart sex år.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Jag har fått en strålande utveckling här, från att börja som lönekonsult till att idag sitta med uppstarter och implementation av nya kunder. Kollegorna är en stor faktor för trivseln och även arbete under stor frihet. Man arbetar självständigt men har alltid någon att fråga om man behöver. 

Team Manager Lena Ahnelöv om Malin Sandestig

I vårt implementationsteam har vi lyckats få ihop en perfekt kombination av kompetenser och personligheter, där alla har sin speciella roll. I det här fantastiska teamet är Malin en jätteviktig del, och hon har varit drivande i att ta oss dit vi är idag. Jag är jätteglad att ha henne med i mitt team och tycker hon var väl värt att bli Månadens Konsult. Malin är en stjärna. 

 


Vill du prova lönehantering hos Acocuntor? Läs mer om löneoutsourcing eller kontakta oss redan idag!