2018_07_03
Nyheter

Månadens Konsult: Hanterar komplicerade ärenden med hög servicenivå

Månadens Konsult Februari 2018

Månadens Konsult Accountor, Ellen Berggren, Hanterar komplicerade ärenden med hög servicenivå

ELLEN BERGSTEN
Tax and Legal Advisor, Stockholm

Motivering

Ellen är en riktig arbetsmyra som ofta ses flitigt bläddrande i lagböckerna för att hitta svaret på en aktuell fråga. Inga problem tycks vara för svåra för henne. Med hennes tålamod och kunskap får såväl kunder som kollegor svar på sina komplicerade ärenden.

Exempelvis har Ellens driv varit avgörande i flera kundärenden där utländska företag velat etablera sig i Sverige, och därefter få långsiktig hjälp med lön och redovisning.

Ellen uppvisar alltid ett proffsigt och lösningsorienterat sätt, och därtill är hon positiv, glad och trevlig mot alla i sin omgivning.

Bakgrund

Tog examen från Juristprogrammet på Stockholms Universitet 2013. Därefter arbetade jag fyra år på Skatteverket som processförare, dvs. jurist som företräder Skatteverket i domstolsprocesser. 2017 började jag på Accountor som Tax and Legal Advisor. Jag hjälper framförallt våra internationella kunder som vill etablera sig i Sverige.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det jag uppskattar mest är nog bredden i arbetsuppgifterna, rörligheten och flexibiliteten inom organisationen.

Team Manager Frida Grahn om Ellen Bergsten

Ellen är en mycket uppskattad kollega som alltid bemöter kunder och kollegor på ett positivt sätt.  Ellen är en erfaren skattejurist som tidigare arbetade på Skatteverket, vilket är en värdefull erfarenhet i hennes nuvarande arbete. Förutom att utföra komplicerade skatteutredningar har Ellen arbetat med att bygga upp vår Corporate Service funktion på Accountor där hon hjälper många utländska företag att på rätt sätt etablera sig i Sverige. Ellens positiva utstrålning och höga servicenivå gör att våra kunder alltid känner sig väl omhändertagna.

 


Vill ditt företag ha hjälp med skatterådgivning, bolagsärenden, att etabera företag i Sverige av Ellen och henness fantastiska kollegor? Läs mer om våra tjänster inom företagsrådgivning »