2018_10_18
Intressant läsning

Månadens konsult: Analytisk, positiv och hjälper kollegor att lösa kluriga frågor

Månadens Konsult Juli 2018

ANN-LI HÖRNFELDT
Lönekonsult, Stockholm

MOTIVERING

Ann-Li är en strukturerad och analyserande person som månad efter månad levererar till sina kunder med bra kvalitet och enligt deadline. Hon skapar sig snabbt överblick över olika problem, för att sedan kunna beta av detaljfrågorna i tur och ordning. På så sätt har Ann-Li alltid ett professionellt förhållningssätt mot kunderna och kan föreslå sätt att effektivisera och höja leveranskvaliteten.

Kollegor från olika avdelningar har flera gånger uppmärksammat Ann-Lis lugn och den glädje som hon smittar andra med. Hon är öppen, vänlig och ställer alltid upp och hjälper sina kollegor att lösa kluriga frågor.

Vidare har Ann-Li arbetat på Accountor i många år och vi är otroligt glada över att hon tog beslutet att skola om sig inom ett nytt affärsområde. Hennes utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt. Stort grattis till fullgjord praktik och examen inom lön.

BAKGRUND

Jag är Civilekonom med examen från Stockholms Universitet 1995. Med ett kortare uppehåll, har jag arbetat inom Accountor sedan 1998 i olika roller. Det har gett mig en bred erfarenhet inom flera olika områden, bland annat controlling, projektledning, kundreskontra och inkasso, kundansvar, redovisning och bokslut. Idag arbetar jag på Payroll efter en tvåårig utbildning till Lönespecialist.

DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ ACCOUNTOR

Eftersom jag har följt företaget under en relativt lång tid, så är det bästa för mig att funnits möjligheter att utvecklas. Och att få jobba med nya uppgifter och områden. Företaget har under den här tiden ständigt vuxit och genomgått förändringar både i tjänsteutbud och i ägarstruktur. Det har aldrig stått stilla och nya intressanta projekt eller roller har erbjudits. Jag har även trivts med att medarbetarna alltid har varit viktiga och att våra synpunkter har beaktats och tillvaratagits när ledningen har fattat beslut. Det har känts att man har varit uppskattad för det arbete man gjort, vilket har medfört att det allt som oftast har känts motiverande att gå till jobbet på morgonen.

TEAM MANAGER JEANETTE JÖNSSON OM ANN-LI HÖRNFELDT

Det är jätteroligt att Ann-Li är utsedd till månadens konsult och hon förtjänar det verkligen. Ann-Li har arbetat länge på Accountor och jag är jätteglad över att hon tog steget att skola om sig till lönekonsult. Med sin analytiska förmåga lärde hon sig snabbt ett helt nytt affärsområde och var självgående nästan omgående. Genom denna förmåga så effektiviserar och förbättrar hon också kvalitén i leveransen till sina kunder.

Ann-Li är en mycket uppskattat konsult både från kollegor och hennes kunder. Hon ställer alltid upp och hjälper sina kollegor och med hennes lugna och positiva utstrålning så kan man alltid känna sig trygg. Jag är verkligen jätteglad att få arbeta tillsammans med Ann-Li.