2018_05_22
Intressant läsning

Fyra tjänster som sparar mycket tid utan att kosta skjortan

Spara tid med Accountors enklaste tjänster - Inga svåra beslut, inga bindningstider

Vi vet. En del av våra tjänster kräver stora beslut och tar tid att komma igång med. Därför har vi här samlat några av våra enklare tjänster; tjänster som inte kostar jättemycket, och vars fördelar du kommer märka direkt.

Inga svåra beslut

Det är faktiskt bara att beställa och köra igång, så sparar du massor av tid och kan fokusera på viktigare saker. Ingen av tjänsterna nedan har någon bindningstid.
 

Personalhandbok - Mindre administration, mer transparens

Vi hjälper dig med personalhandboken

En personalhandbok skapar transparens och tydlighet för vad som gäller på företaget. I den samlar du all information om policys, lagar och regler som rör anställningen. Den är ett enkel men effektivt verktyg för att minska administrationen och ge en helhetsbild av företagets kultur och värderingar.

Passar dig som…

har fler än 10 anställda och vill samla all personalrelaterad information på ett ställe.
 

Onlinerapportering som stödjer affärsinsikter

Rapportering med stöd av våra controller

Många företag lägger mycket tid och kraft på att ta ut olika rapporter varje månad. Vissa av dem är av återkommande karaktär som enkelt kan standardiseras.  

Vi hjälper dig ta fram ett genomtänkt rapportpaket och tillhandahåller löpande rapporter. Dina intressenter får överskådliga rapporter i ett snyggt grafiskt gränssnitt, som innehåller den information ni behöver för att göra merparten av alla ekonomiska analyser.

Passar dig som…

regelbundet tar ut ekonomiska rapporter och vill effektivisera arbetet.
 

Förbättra dina interna rekryteringar – Webbverktyg och expertstöd

Rekrytera bättre med Accountor Recruitment Solution

Accountor Recruitment Solution är ett rekryteringssystem som du hyr för ett rekryteringsprojekt. Detta molnbaserade system kombineras med experthjälp och en fördefinierad rekryteringsprocess.

Lösningen täcker in allt från annons, publiceringsstöd för sociala medier, hantering av ansökan, till automatiska meddelanden. Du samlar allt du behöver för att själv hantera rekryteringen effektivt och professionellt. En rekrytering – en betalning. Du binder inte upp dig på något.

Passar dig som…

ska rekrytera en eller flera personer, men inte så ofta att det är värt att köpa in ett rekryteringssystem. Extra fördelaktigt om ni är flera som samverkar i rekryteringsprocessen.
 

Webbutbildning inom ekonomi, redovisning och lönehantering

Webbutbildning med Accountor Training

Accountor Training är vår tjänst för webbutbildningar inom redovisning och löneadministration, för att du som yrkesverksam ska kunna underhålla din kunskap på ett smartare sätt. Över 100 kurser finns tillgängliga online och nya publiceras hela tiden. Du kan testa Accountor Training gratis i en vecka.

Passar dig som…

vill underhålla och utöka dina (eller dina anställdas) kunskaper inom ekonomi, redovisning eller lön.

 


Vill du komma igång och spara tid och effektivisera med Accountors tjänster? Välkommen att höra av dig till en av våra affärsutvecklare nedan.

Annette Fellman

ANNETTE FELLMAN
Region: Mitt/Norr
010-475 03 33
annette.fellman@accountor.se

Anders Larsson

ANDERS LARSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 41
anders.larsson@accountor.se

Camilla Witt Rudström

CAMILLA WITT RUDSTROM
Region: Mitt/Norr
010-161 38 39
camilla.witt.rudstrom@accountor.se

Lars Bengtsson

LARS BENGTSSON
Region: Väst/Syd
010-475 04 09
lars.bengtsson@accountor.se