2017_11_16
Nyheter

Passa på att prata med det här expertgänget på Agenda CFO

Accountor på Agenda CFO 2017

Vi har laddat för att hjälpa dig som CFO med dina utmaningar, så att du kan lyfta blicken och fatta bättre affärsbeslut. Vem tänker du prata med? Vi ses om två veckor!

Carsten Harbo, affärsområdeschef, erfaren CFO och ledare

Diskuterar gärna ditt företags ekonomifunktion ur ett strategiskt perspektiv. Carsten hjälper dig att skissa på en roadmap i ditt CFO-arbete. Vilka styrkor och svagheter har ni idag och imorgon?

Helena Lindfors, Senior Advisor Financial & Business Control

Pratar gärna ekonomistyrning och lönsamhetsuppföljning, eller flaskhalsar och processer i syfte att skapa effektiv ekonomiorganisation.

Camilla Witt Rudström, Business Developer

Lyssnar på ditt behov och berättar om de bästa lösningarna Accountor har att erbjuda som din ekonomipartner. Du kanske behöver snabb hjälp inför bokslutet, eller vill höra mer om hur du kan få en effektivare ekonomifunktion med vår rådgivning eller outsourcing?

Lotta Fylking, Kristin Annerstedt och Jonna Rickard Lindberg, Rekryteringsspecialister

Diskuterar gärna hur du lyckas med rekryteringarna till din ekonomiavdelning. Vad förväntar sig kandidaterna av dig som arbetsgivare? Vilka hjälpmedel finns? Vilka misstag brukar företag som rekryterar själva göra?

På bilden: Fr.v. (övre) Lotta Fylking, Camilla Witt Rudström, Kristin Annerstedt, Helena Lindfors, (nedre) Carsten Harbo, Jonna Rickard Lindberg

Om eventet

Eventet är en kostnadsfri heldag riktad till CFO:er. På Agendan finns talare från bland andra Prime Group, Telia, Eurocard och Workday. Passa på att nätverka, mingla och få tips från utställare och likasinnade. Mer info och anmälan på Agenda CFO:s webbplats. Vi ses där!

Läs föregående artikel:
GDPR påverkar också rekryteringsprocessen »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning