2017_06_07
Nyheter

Otto Lepikkö har utsetts till Executive Vice President för Outsourcing hos Accountor OY

Accountor OY har utsett Otto Lepikkö, M.Sc., MBA, till Executive Vice President för Outsourcing och medlem av koncernens ledningsgrupp från 1 juni 2017.

Lepikkö, 39, har många års erfarenhet av framgångsrik förvaltning av internationell outsourcing, rådgivning samt software. Han är väl insatt i molntjänster och SaaS-lösningar för redovisning, HR och lön. Lepikkö var tidigare anställd av Norge-baserade företaget Zalaris ASA. Innan han kom till Zalaris arbetade han för Basware.

”Vi vill öka både personal- och kundtillfredsställelsen ytterligare. Vi strävar ständigt efter att våra kunder ska få effektivare HR och redovisningsrelaterad verksamhet genom ökad automatisering och användning av robotteknik. Otto Lepikkö’s erfarenhet av att skickligt leda internationella mjukvaru- och outsourcing affärer hjälper oss genomföra denna strategi”, säger Niklas Sonkin, COO Accountor Group.

”Jag är glad över att kunna ansluta mig till norra Europas ledande aktör inom redovisning och lön. Accountors kunniga och serviceinriktade experter, tillsammans med ett omfattande utbud av mjukvaru- och outsourcinglösningar gör det möjligt för bolagets kunder att fokusera på att verkligen utveckla sin kärnverksamhet. Kontinuerliga investeringar i personal- och kundtillfredsställelse och vidareutveckling av allas färdigheter skapar en bra grund för Accountor snabba och lönsam tillväxt även i framtiden”, säger Lepikkö.