2017_11_06
Nyheter

Mikko Siivola börjar som EVP för Accountor Groups HR-verksamhet

Accountor Group har utsett Mikko Siivola, (35), till EVP för koncernens HR-kluster från den 1 januari 2018. Mikko ansvarar för koncernens finländska och internationella HR-verksamhet. Markku Pekkola, som tillsammans med Mari Vuorre har varit ansvarig för HR-klustret tidigare, kommer från 1 januari 2018 att fokusera på organisatoriska förändringar inom koncernen och gå i pension senare under 2018. Mari Vuorre kommer att fortsätta som kompetenschef och HR-chef för Accountor koncernen med större ansvar. Mikko Siivola kommer att vara medlem i koncernledningen och rapportera till COO och vice VD Niklas Sonkin.

- Vår HR-verksamhet har hanterats och letts på ett utmärkt sätt och vi ser det som ett mycket viktigt tillväxtområde. Det kombinerar vårt tankesätt där vi sätter personalen först - People First, toppmodern teknik och service, säger Niklas Sonkin, COO och vice VD för Accountor Group. - Det är därför bra att bli få en så skicklig och erfaren ledare från koncernen som Mikko Siivola på denna position.

Mikko Siivola är idag vd för Procountor Oy, ett dotterbolag till Accountor, och fungerar dessutom som interimschef för Accountors SME kluster.

Mer information:

Niklas Sonkin, COO and deputy CEO, Accountor Group, niklas.sonkin@accountor.fi, +358 44 410 3570

 

Läs föregående artikel:

Accountor vinner uppdrag för Logistri Fastighets AB (publ)

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev