2017_06_26
Nyheter

Månadens Konsult: Svårt att tänka sig en dag utan Dag

Månadens Konsult Maj 2017

Dag Bjärslinde, expert inom fastighetsekonomi

DAG BJÄRSLINDE
Senior Advisor, Västervik

Motivering:

”Vad skulle vi göra utan honom?” hör vi ofta på vårt kontor. Dag är en mycket omtyckt, glad och positiv person, som tillför så mycket. Genom sin seniora sakkunnighet inger han kollegorna en genuin trygghet i det dagliga arbetet. Han fungerar mer än ofta som stöttepelare och bollplank. På detta sätt sprider Dag sin kunskap och erfarenhet vidare med en högre kvalitet på allas våra arbeten som följd.

Han tar sig alltid tid att hjälpa andra att komma vidare i sina arbeten, även om han själv har mycket att göra. Han gör sig ofta tillgänglig för kollegorna och man behöver inte dra sig för att kika förbi och utbyta idéer eller funderingar. Tack vare Dags hjälpsamhet och smarta lösningar kan vi ta oss förbi många hinder och ”tidstjuvar”. Även kunderna känner stor trygghet och förtroende för de uppdrag Dag utför. Han är en ansvarstagande kollega och kamrat som förtjänar all uppskattning vi kan ge. Vi kan inte tänka oss en dag utan Dag.

Bakgrund:

Uppväxt i Danderyd, flyttade till Västervik med familjen 1990. Civilekonomexamen från Stockholms universitet. Har jobbat som revisor, redovisningschef, ekonomichef, samt de senaste 17 åren som redovisningskonsult. Specialiserad på redovisning, koncernredovisning och till viss del skattefrågor i fastighetsföretag.

Det bästa med att jobba på Accountor:

Intressanta kunder i fastighetsbranschen med komplexa strukturer och transaktioner. Ger gott om möjlighet till hjärngympa. Och så förstås alla trevliga kollegor.

Team Manager Carsten Harbo om Dag Bjärslinde:

”Dag är en av Accountors mest kompetenta specialister inom fastighetsredovisning, verkligen ett professionellt stöd för våra kunder och medarbetare. Tilltrotts nästan 30 år i redovisning/revisionsbranschen är han fortfarande nyfiken på att både lära mer själv och lära ut till andra. En tillgång för Accountor. Det glädjer mig att han fick den fina utnämningen, och jag vet att Dag verkligen satte pris på att få detta erkännande av sina kollegor”.

 


Är du fastighetsägare och söker en effektivare ekonomifunktion? Läs mer om Accountors helhetslösning för fastighetsekonomi »

 

Läs föregående artikel:

Är ditt företag redo för den nya dataskyddsförordningen GDPR? »

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

 

Anmäl dig till vår maillista