2017_12_14
Nyheter

Månadens Konsult: Mycket erfaren och stöttar juniora kollegor

Månadens Konsult September 2017

Lars Irenéus - Månadens Konsult September 2017 - Senior Advisor Stockholm

LARS IRENÉUS
Senior Advisor, Stockholm

Motivering

Lars är mycket kunnig och vet hur man delar kunskap med andra. Han är kvalitetsorienterad och vill att mer juniora konsulter ska lära sig och göra ett bra jobb för kunderna. Lars är väldigt hjälpsam och stödjande gentemot sina kollegor. Vi hoppas få se att han håller fler utbildningar på grund av sin pedagogiska skicklighet. 

Bakgrund

Jag har en civilekonomexamen från Uppsala Universitet. Jag jobbade med revision hos KPMG 1989 -1998, sen som redovisningschef hos Roche AB 1999 -2001, därefter auktoriserad revisor hos KPMG från 2001 innan jag började som auktoriserad redovisningskonsult/Senior Advisor på Matrisen september 2015. Jag har under åren hos KPMG jobbat med företag och föreningar inom en mängd branscher, exempelvis bilhandel, läkemedel, IT-konsulter och fackföreningar, och har en bred erfarenhet inom redovisning främst avseende regelverken K2 och K3.

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Jag får jobba med många intressanta kunder och trevliga arbetskamrater.

Team Manager Frida Grahn om Lars Irenéus

Lars är en mycket kompetent konsult som är väldigt uppskattad både av kollegor och kunder. Lars har lång erfarenhet inom redovisning, bland annat från att tidigare arbetat som auktoriserad revisor. Av Lars får man alltid ett vänligt och professionellt bemötande och på ett betryggande sätt lotsar han både kunder och kollegor genom komplicerade redovisningsfrågor.

Vill du hjälp med företagsrådgivning av Lars och hans kollegor? Gå vidare till våra konsulttjänster.


 

Läs föregående nyhet:
Accountors rekryteringskonsulter delar med sig av erfarenheter »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning