2017_10_06
Nyheter

Månadens Konsult: Lön med stort engagemang och proaktivitet

Månadens Konsult Juli 2017

Agneta Esp - Månadens Konsult juli 2017 - Lönekonsult Accountor StockholmAGNETA ESP
Lönekonsult, Stockholm

Motivering:

Agneta har med sitt stora engagemang och intresse för kunderna, varit ett sant föredöme för hur vi skapar och upprätthåller en proaktiv kundrelation. Hon har fångat upp möjligheter att stötta kunderna utöver vad som förväntas, vilket självklart uppskattas och värderas högt.

Agneta har efter kontinuerligt och metodiskt arbete med en för Accountor stor kund, lyckats vända stora utmaningar till nöjd kund. Beslutsfattande person hos kundföretaget intygar att Agneta är ovärderlig och att hon svarat upp mot alla behov och förväntningar. Kundens kontaktperson är nu så nöjd med Accountor som leverantör att hon kan tänka sig att själv arbeta som underkonsult till Accountor inom HR/Avtalsförhandlingar.

Bakgrund:

Har arbetat med lön i drygt 20 år. Började som nybörjare med lön på Guldfynd och fortsatte på Bonnierförlagen innan jag under 2008 började på PBK Inkasso (som senare blev Accountor).

Det bästa med att jobba på Accountor:

Det bästa med att arbeta på Accountor är alla duktiga kollegor, där det alltid finns någon att rådfråga om man behöver. Och så är det roligt att arbeta i ett företag som hela tiden utvecklas och förnyar sig.

Team Manager Lotta Lenngren om Agneta Esp:

”Agneta är verkligen värd att bli månadens konsult. Hon är en väldigt ansvarsfull kollega som under sina snart 10 år på Accountor ständigt har haft nöjda kunder. Agneta är en senior, auktoriserad lönekonsult som gärna delar med sig av sin kunskap. Jag har stor respekt för Agneta, som är en så kompetent och lojal medarbetare. Hon räds inte heller förändring, utan har hängt med i Accountors utveckling under alla de år hon varit med oss.”

 

Vill du ha hjälp med löneadministration av Agneta eller hennes duktiga kollegor i Stockholm? Ta kontakt så sätter vi igång »


 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning