2017_03_15
Nyheter

Månadens Konsult: Hon ser lösningar där andra ser problem

Månadens Konsult Februari 2017

Marie-Louise Widman - Månadens konsult februari 2017 - Senior Advisor Accountor Stockholm

MARIE-LOUISE WIDMAN
Senior Advisor, Stockholm

Motivering:

Ihärdig och modig med tydligt affärsdriv. Det är imponerande hur Marie-Louise lyckats driva det interna kvalitetsarbetet och systematisering mitt i Accountors expansiva tillväxtfas och i samband med sammanslagningen av Matrisen och Accountor. Hon har dessutom gjort detta parallellt med att hon på ett föredömligt sätt tagit hand om och utvecklat sina kunduppdrag.

Marie-Louise är respekterad och omtyckt av både kollegor och kunder. Hon skapar långvariga kundrelationer med hög och jämn kvalitet i leveranserna. Vidare är Marie-Louise alltid öppen för smartare, enklare och mer moderna arbetssätt. Hon ser potentiella lösningar där många andra tenderar att se problem.

Bakgrund:

Har alltid arbetat som konsult, inom framför allt områdena revision, redovisning, förändringsledning och rådgivning.

Civilekonomexamen, Stockholms universitet 1993. Är Auktoriserad redovisningskonsult sedan 2009.

Har arbetat hos Accountor (Matrisen) i drygt nio år.

Det bästa med att jobba på Accountor:

I och med att uppdrag och projekt varierar över tiden får jag chansen till många olika arbetsuppgifter. Det ger mig stimulans då jag får använda min erfarenhet och samtidigt utvecklas inom många olika områden. Jag gillar verkligen variationen, flexibiliteten och att samarbeta med många duktiga kollegor och kunder.

Team Manager Carsten Harbo om Marie-Louise:

Marie-Louise är en mycket erfaren och kompetent konsult som på ett professionellt sätt representerar oss både mot kunder och branschorganisationer. Som kvalitetsansvarig för vår svenska verksamhet har hon förtjänstfullt tillsammans med en arbetsgrupp tagit fram vår nya gemenssamma konsulthandbok.

 


Vill ditt företag ha hjälp med rådgivning av Marie-Louise och hennes kompetenta kollegor i Stockholm? Läs mer om våra konsulttjänster »

Vill du arbeta med rådgivning i Stockholm? Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

 

Läs föregående artikel:

Pensionsmisstagen du som företagare inte får göra »

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista