2017_10_17
Nyheter

Månadens Konsult: Hon gör uppstarten smidig varje gång

Månadens Konsult Augusti 2017

Månadens Konsult - Implementationskonsult - Stockholm - Ellen ThunELLEN THUN
Implementationskonsult, Stcokholm

Motivering:

Ellen visar gång efter annan hur kunnig hon är i sitt arbete och  att hon har en riktigt proffsig inställning i mötet med kund. Vi får hela tiden höra från nya kunder hur Ellens flit och noggrannhet gjort uppstarten smidig och hur värdefull hon är i kontakten med Accountor.

I ljuset av att implementationsavdelningen gått igenom stora förändringar, med kollegor som lämnat och nya som kommit till, blir Ellens insats än mer värd att uppmärksamma. Hon har jobbat hårt och levererat konstant hög kvalitet, samtidigt som hon skött överlämning till nya kollegor.

Ellen tar sig alltid tid och ger tydliga svar. Hon är glad, positiv, engagerad, serviceminded och hjälpsam - en riktig implementations-klippa.

Bakgrund:

Jag har jobbat som löneadministratör i nu 17 år, har tidigare jobbat på Prime Professional AB samt Prime Care AB där jag blev upplärd i yrket. Jag varit på Accountor lite över två år och här jobbar jag med implementation av nya bolag.

Det bästa med att jobba på Accountor:

Det är att det alltid kommer nya utmaningar, man utvecklas hela tiden samt alla härliga och hjälpsamma kollegor.

Team Manager Rebecka Bengtsson om Ellen Thun:

Under den korta tid som jag jobbat med Ellen har hon visat stort engagemang och lösningsfokus trots knepiga kundcase och systemutmaningar. Hon är en riktig kämpe och jag är så glad att vi har henne i vårt team.

 

Vill du komma igång med löneoutsourcing för ditt företag? Börja genom att ta kontakt här »


 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning