2017_04_20
Nyheter

Månadens Konsult: Hon effektiviserar med stort hjärta

Månadens Konsult Mars 2017

Maria Persson - Månadens konsult mars 2017 - Redovisningskonsult Accountor Uppsala

MARIA PERSSON
Redovisningskonsult, Uppsala

Motivering:

Maria är en mycket engagerad konsult som ger sitt yttersta för alla sina kunder, med stort hjärta och hög kvalitet på leveransen. Maria är effektiv och skapar nya rutiner för att arbetet ska gå smidigare, och hon påminner kollegorna att våga tänka annorlunda – mer LEAN. Maria är alltid den som först erbjuder sig att hjälpa kollegorna vid arbetstoppar, inte för att Maria själv har lite att göra, utan för att hon engagerar sig i allas bästa.

Maria är en riktig glädjespridare. Hon är den mest osjälviska personen på kontoret och alltid sprudlande glad. Utan att ha ansvaret för det, ser Maria till att massor av saker på kontoret fungerar och flyter på, vilket gör kollegornas liv så mycket enklare.

Vidare så är Maria ansvarstagande, lojal, effektiv, kompetent, glad, omtänksam; mycket omtyckt av kunder och kollegor. Med sin härliga personlighet och flit visar Maria vad vi på Accountor menar med Passion For Results.

Bakgrund:

Efter många olika vägar började jag på en yh-utbildning till redovisningskonsult. Min praktik ledde mig till dåvarande Matrisen där jag kände att jag äntligen hittat rätt. Fem år senare jobbar jag fortfarande kvar, och jag kan räkna på en hand de dagar jag inte haft lust att gå till jobbet.

Det bästa med att jobba på Accountor:

Jag utvecklas varje dag med hjälp av mina kollegor, och utmanas av nya ansvarsområden i en trygg miljö. Jag inspireras av möten med kunder, att hålla en bra kvalitet på mitt arbete och att jobba i team. Och jag har roligt varje dag.

Team Manager Annelie Lundell om Maria Persson:

Maria är en mycket omtyckt konsult – av kunder såväl som av sina kollegor. Med sitt engagerande och drivande sätt hanterar hon sina uppdrag på ett effektivt sätt. Hon arbetar proaktivt och är alltid beredd på att göra det där lilla extra för att ge bra service åt kunderna och bistå arbetskamraterna. Hennes positiva sätt gör att hon är en fantastisk lagspelare som ser till gruppens bästa. Hon erbjuder sig att hjälpa till och ta tag i saker där det behövs, vilket är en styrka för oss alla på Uppsalakontoret.

 


Vill ditt företag ha hjälp med redovisning av Maria Persson och hennes kompetenta kollegor i Uppsala? Läs mer om våra redovisningstjänster »

Vill du arbeta med redovisning i Uppsala? Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

 

Läs föregående artikel:

3:12: En uppdatering om reglerna för utdelning i fåmansbolag »

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista