2017_05_16
Nyheter

Månadens Konsult: Hon är hårt arbetande, lojal och affärsdriven

Månadens Konsult April 2017

Neda Erlandsson - Lönekonsult Accountor Stockholm

NEDA ERLANDSSON
Lönekonsult, Stockholm

Motivering:

Neda arbetar kontinuerligt med att effektivisera och säkra sina kunders processer, vilket också ger utdelning i nöjda kunder. Hon arbetar alltid efter att få ut det maximala och att ge kunderna det där lilla extra.

Vid flera tillfällen har Neda lyckats ta fram egna lösningar på avancerade problem vilket underlättat arbetet och sparat tid för kunderna. Vidare har hon under perioder levererat imponerande mängder lönespecifikationer med bibehållen hög kvalitet och fortsatt nöjda kunder.

Bakgrund:

I början av år 2006 började jag en YH-utbildning som löneekonom på Frans Schartaus Handelsinstitut och i samband med praktik fick jag mitt första jobb (extra under studier)på Studieförbundet Vuxenskola.
Direkt efter utbildningen började jag arbeta heltid som lönekonsult på Microsoft AB. Min arbetsgivare var dåvarande Resurs bemanning, som hade sina löner outsourcad hos Accountor AB (Fd PBK Outsourcing).

Efter uppdraget hos Microsoft sökte jag jobb hos Accountor och har arbetat här i 9 spännande år.

Det bästa med att jobba på Accountor:

Tack vare Accountor så har jag utvecklats enormt mycket i min roll, som har innefattad allt från implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocesser.  Det förklarar varför jag stannat 9 år i företaget.

Team Manager Lotta Lenngren om Neda Erlandsson:

Neda är konsult ända ut i fingerspetsarna. Hon har affärstänket, drivet och viljan att förbättra arbetsmetoderna för sig själv, kollegorna och för kunden. Hon är lojal, självgående och lösningsorienterad; en riktig klippa helt enkelt. Hon har utvecklats tillsammans med Accountor i snart 10 år och vi hoppas hon vill stanna hos oss minst 10 år till.

På tal om lönehantering - Läs även:

Läs mer: Tabellskatt kontra procentsats

Läs mer: Hur länge ska jag spara kvitton och fakturor


Vill ditt företag ha hjälp med lönehantering av Neda och hennes drivna kollegor i Stockholm? Läs mer om våra lönetjänster »

Vill du arbeta med lön i Stockholm? Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

 
Läs föregående artikel:

Hur länge ska jag spara kvitton och fakturor och i vilken form? »

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista