2017_12_14
Nyheter

Månadens Konsult: En stjärna på lönehantering och Flex

Månadens Konsult Oktober 2017

Elin Pettersson - Månadens Konsult Oktober 2017 - Lönekonsult Gävle

ELIN PETTERSSON
Lönekonsult, Gävle

Motivering

Elin besitter en bred kunskap inom lön, samt Flex som hon alltid förmedlar vidare med ett leende på läpparna, hon har väldigt många kunder men tar sig ändå alltid tid att hjälpa övriga på kontoret, både med Flex och andra frågor.

Elin är en person som alltid är glad och låter inget rubba på hennes goda humör. Hon tar sig alltid tid att hjälpa andra även om hon själv har jättemycket att göra. Hon är en härlig kollega och en förebild.

Bakgrund

Utbildad via en distanskurs till lönekonsult via Påhlmans Handelsinstitut. Började min karriär med löner på kommunen och sedan började jag på Matrisen 2015. Är inne på mitt fjärde år nu. 

Vad är det bästa med att jobba på Accountor?

Det bästa med att jobba på Accountor är att det är väldigt utmanande och man får hela tiden lära sig nya saker.

Team Manager Kristina Nilsson om Elin Pettersson

Elin är verkligen värd att bli uppmärksammad som Månadens Konsult genom sitt stora engagemang och lösningsfokus. Elin har arbetat drygt två år på Accountor och har snabbt blivit en trygg klippa på kontoret. Med sin kompetens och med sin hjälpsamma hand har Elin blivit mycket uppskattad av såväl kunder som arbetskamrater och av mig som Team Manager. Elin gillar förändring och utmaningar vilket passar väl in i vår verksamhet. Det känns både tryggt och kul att ha med Elin på vår utvecklingsresa framåt.

Vill du ha hjälp med löneadministration i Gävle eller någon annan del av landet? Kontakta oss »


 

Läs föregående nyhet:
Accountors rekryteringskonsulter delar med sig av erfarenheter »

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde. Du kan förvänta dig ungefär 6-10 utskick per år, och det är helt gratis. Vi delar inte din kontaktinfo till tredje part. Välkommen!


Välj din befattning