2017_08_18
Nyheter

Månadens Konsult: En klippa i vått och torrt. Lojal och proffsig.

Månadens Konsult Juni 2017

Maria Kvist - Månadens Konsult juni 2017 - Redovisningskonsult Accountor Karlskoga

MARIA KVIST
Redovisningskonsult, Karlskoga
 

Motivering:

Maria har under det senaste året axlat ett tungt lass och täckt upp vid personalförändringar och föräldraledigheter. Hon har skött jobbet galant, och samtidigt varit en god kollega och tagit sig tid att lära upp, hjälpa till och finnas där för personerna runt omkring sig. Maria har även parallellt med löpande arbete, implementerat en ny kund med komplex uppsättning i redovisningen. Hon är värd att uppmärksammas för sin lojalitet mot Accountor och kollegorna.

Bakgrund:

Bor i Karlskoga med sambo och en son på snart 3 år. Är uppväxt i Bjuv utanför Helsingborg men flyttade till Örebro för drygt 20 år sedan för att studera och blev kvar här uppe i landet.

Auktoriserad redovisningskonsult sedan 2010
Jobbat på Accountor sedan januari 2009
Utbildning: Civilekonom vid Örebro Universitet 2000
Jobbat med redovisning sedan 1996 först som sommarjobb och sedan på olika företag som uthyrd konsult, ekonom, ekonomiansvarig.

Det bästa med att jobba på Accountor:

Det bästa med att jobba här är att man får jobba med många olika kunder i olika branscher. Inte samma kunder sedan jag började här utan det har ändrats hela tiden vilket jag tycker är roligt. Man lär sig saker hela tiden. Man får utvecklas och jobba med nya arbetsuppgifter. Utbildningsmöjligheterna är bra tycker jag. Och alla trevliga arbetskamrater här i Karlskoga . Jag trivs bra :-)

Team Manager Maria Dietmann om Maria Kvist:

Det gör mig glad att Maria fick denna fina utnämning av sina kollegor. Maria är verkligen värd den, hon ställer alltid upp och tar sig an varje ny utmaning med stort engagemang, stort som smått. Maria är med på allt från säljmöten, implementationer till bokslut och koncernredovisning. Hon är otroligt effektiv och lösningsorienterad. Hennes åttaåriga erfarenhet hos oss är värdefull och utgör tillsammans med hennes kompetens en stor tillgång för våra kunder, teamet och Accountor.

 


Vill du ha hjälp med redovisning av Maria eller någon av hennes duktiga kollegor i Karlskoga? Tveka inte att höra av dig.

 

Läs föregående artikel:

Nytt CFO–uppdrag: Din guide till de 100 första dagarna »

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor? 

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.
Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista