2017_01_25
Nyheter

Engagemang gav redovisningskonsult i Malmö utmärkelse

Månadens Konsult December 2016

Annelie Liikamaa - Redovisningskonsult Malmö

ANNELIE LIIKAMAA
Redovisningskonsult Malmö

Motivering:

Nominering 1: Annelie har genom kontinuerlig och bra kontakt med sin kund samt lyhördhet för kundens behov lyckats hjälpa till utöver vårt uppdrag. Denna gång för en etablering i Danmark, där hon visat upp koncernens möjligheter och förmedlat kontakt med Accountor i Danmark.

Nominering 2: Annelie är alltid glad och positiv och tar sig tid att lyssna på och hjälpa sina kollegor i alla lägen. Hon arbetar på ett väldigt fint sätt mot sina kunder och har mod att sätta gränser för rätt och fel. Annelie är otroligt kunnig, utan att framhålla det själv. Annelie är en otrolig tillgång för både Accountors kunder och medarbetare.

Bakgrund:

Har jobbat på Matrisen/Accountor i snart 6 år och inom ekonomi i totalt 15 år.

Det bästa med att jobba på Accountor:

Det roligaste med att jobba på Accountor är kollegorna på Malmökontoret som är helt fantastiska. Ett bättre gäng finns inte. Själva jobbet är otroligt stimulerande, ständigt lärande och många bollar i luften. Bättre kan det inte bli.

Team Manager Mia Bailey om Annelie:

Annelie är en fantastisk medarbetare med ett stort hjärta, en positiv inställning och ett vänligt bemötande. Med sin långa erfarenhet  vägleder hon kunderna på ett självklart och proffsigt sätt. Annelie tvekar aldrig att sträcka ut en hjälpande hand till sina kolleger. Superkul och helt rätt beslut [att hon blir månadens konsult]!

 


Vill ditt företag ha hjälp med bokföring och redovisning av Annelie och hennes fantastiska kollegor i Malmö? Läs mer om våra redovisningstjänster »

Vill du arbeta med redovisning eller lön i Malmö? Se våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan.

 

Läs föregående artikel:

Högre krav på arbetsgivare att arbeta mot diskriminering 2017

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista