2017_02_15
Nyheter

Accountor uppmärksammar Internationella Barncancerdagen

Vi vill uppmärksamma att det idag är den Internationella Barncancerdagen. Accountor stöttar Barncancerfondens arbete genom sitt bidrag till Team Rynkeby.

Team Rynkeby består av 1 700 motionscyklister från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna och Island, som genom att cykla samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna väljs ut bland tusentals sökanden.

”Cancer är en hemsk sjukdom som på något sätt drabbar oss alla, det är klart vi vill ge vårt stöd i arbetet med att bekämpa barncancer” säger Magnus Hedlund, vd Accountor.

Accountor sponsrar Team Rynkeby och Barncancerfonden

Team Rynkeby i Sverige cyklar mellan den 8e juli och 15e juli 2017 från Sverige till Paris, ca 1 200 km. Sträckan körs i sju etapper. Den kortaste etappen är ca 100 km, och den längsta är ca 200 km.

Pengarna samlas in genom sponsring från välvilliga sponsorer varav Accountor är en och 100 procent går vidare till barncancerfonden.

Som kuriosa kan nämnas att Team Rynkeby Sverige under 2016 samlade ihop 18,9 mkr, vilket gör Teamet till Barncancerfondens 2:a största bidragsgivare.

Laget befinner sig nu i träningsfas sedan i oktober med tuffa fys- och spinningpass där de får hjälp av vår kund Friskis & Svettis.

Läs föregående artikel

Hjälpsam lönekonsult i Stockholm blir Månadens Konsult

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista