2017_08_21
Nyheter

Accountor Training ny nätbaserad utbildningstjänst

Nu finns Accountor Trainings nya moderna utbildningstjänst tillgänglig. Tjänsten innebär att du får tillgång till nätbaserade utbildningar inom bokföring, lön, ekonomisk rådgivning och HR.

Du tar del i utbildningen genom livesända webbinarier, inspelade webbinarier samt månatliga nyhetsuppdateringar.

Utbildningarna är till för att du på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna hålla dig uppdaterad samt underhålla din expertis och där det är aktuellt din auktorisation.

Accountor Training lanseras

Att våra webbinarier är livesända innebär att du som deltagare har möjlighet att ställa frågor direkt till utbildaren via chatt. Varje webbinarium kommer även att spelas in, det gör det möjligt att gå utbildningarna precis när det passar. Givetvis ingår det utbildningsmaterial till samtliga utbildningar. Du kan hämta det redan dagen innan din utbildning på kurssidan så du kan göra noteringar under eller efter utbildningen.

När du genomfört utbildningen avslutar du genom att göra ett prov. När du klarat provet får du ett intyg att du klarat kursen.

Paket

Detta är en prenumerationstjänst där utbildningarna initialt finnas i ett paket: M-paketet. Paketet innehåller de obligatoriska utbildningarna för verksamma inom ekonomi och löneadministration samt nyhetsuppdateringar.

Studieplan

Det är enkelt att sätta ihop en skräddarsydd studieplan utefter dina behov genom att välja bland våra olika kurser. Studieplanen är överskådlig och gör det enkelt att presentera utbildningarna. Nya utbildningar tillkommer kontinuerligt.

Läs mer om de utbildningar som finns här.

Vill du veta mer eller beställa? Klicka här.

Läs föregående artikel:

Nytt CFO–uppdrag: Din guide till de 100 första dagarna

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista