2017_01_13
Nyheter

Accountor Group utser Niklas Sonkin till COO och vice VD

Accountor Group, en ledande leverantör inom redovisning, HR och finansiell rådgivning i norra Europa, har utsett MSc (eng) Niklas Sonkin till COO och vice VD. Han flyttar till sin nya position från Sverige där han har arbetat för Tele2 AB som COO och EVP.

Niklas Sonkin Accountor”Niklas kommer med 15 års erfarenhet från ledande tjänsteföretag, både från B2B och konsumentmarknaden i Norden, Central- och Östeuropa, Eurasien och Mellanöstern. Han tillför erfarenhet och kunskap som kommer att hjälpa vårt företag att ytterligare förbättra de tjänster och produkter vi erbjuder våra kunder. Med denna rekrytering kommer vi att stärka vår ledningsgrupp och vår förmåga att fortsätta att utveckla och växa bolaget” säger Asko Schrey, CEO Accountor Group.

"Detta är ett utmärkt tillfälle för mig att få vara en del av en lönsam tillväxt då Accountor Group fortsätter att expandera sin verksamhet internationellt. Jag värdesätter de anställdas engagemang och motivation, framför allt när vi strävar efter bra och hållbara kundupplevelser. Ett bra serviceutbud, effektiva processer och engagerade medarbetare, lägger, enligt min erfarenhet, grunden till en vinnande kombination ", säger Niklas.

Niklas kommer att bli ordförande i ledningsgruppen i början av april. Detta gör det möjligt för mig att fokusera på de viktigaste frågorna i vår strategi.

Asko Schrey
CEO
Accountor Group

 

För mer information

Asko Schrey +358 405001655/ asko.schrey@accountor.fi

Niklas Sonkin  +46 767669569 niklas.sonkin@gmail.com

 

Om Accountor

Accountor är en av de ledande aktörerna i norra Europa inom outsourcingstjänster och programvara för ekonomiförvaltning, bokföring och personalförvaltning i små och medelstora företag. Accountor har över 100 kontor i sju länder: Finland, Sverige, Danmark, Norge, Nederländerna, Ukraina och Ryssland. Huvudkontoret finns i Helsingfors. År 2016 uppgick Accountors omsättning till cirka 250 miljoner euro och koncernen hade cirka 2 500 anställda och cirka 40 000 kunder.

Accountor i Sverige är ett av de största bolagen inom redovisning och lön och har cirka 320 anställda konsulter som arbetar med löneadministration, redovisning, skatterådgivning och HR-tjänster. Bolaget har kontor på 10 orter: Stockholm (huvudkontor), Västervik, Gävle, Malmö, Lund, Karlskrona, Göteborg, Uppsala, Karlstad och Karlskoga.

Läs föregående artikel:

Lagändringar inom skatteområdet 2017

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista