2016_04_22
Nyheter

Nu flyttar vi ihop - på ny adress

I höstas förvärvade Accountor Group branschkollegan Matrisen. Den 29 april går våra ­svenska organisationer ihop under namnet Accountor. Våra huvudkontor flyttar in under samma tak. 

Som Accountor-kund kommer du att känna igen dig. Du fortsätter arbeta med samma ­team och enligt samma rutiner som tidigare. Du når oss på samma sätt som idag, på samma nummer och e-post adresser. Precis som ­tidigare står din verklighet och ditt företagande i centrum – och vår uppgift är att ­hjälpa dig till framgång. 

Men visst finns det nyheter också. Som pionjär inom digital ekonomioutsourcing fortsätter vi att driva utvecklingen mot ­smartare och effektivare administration. För dig som kund ligger den stora skillnaden i att det nu skapas en rad nya möjligheter och mervärden som alla våra kunder tar del av. 

  +   Fler rådgivare inom din bransch
  +   Ökat fokus på effektivisering av processer
  +   Fler digitala tjänster
  +   Ökad nationell närvaro
  +   Fler expertområden
  +   Fler lokala partners
  +   Större organisation förberedd för din tillväxt


”Din framgång är målet. På vägen vill vi hjälpa dig in i den nya världen av digitala möjligheter och en smartare ekonomi. Tiden är inne för att lyfta blicken, se framåt och skapa värden – inte administration.”.

VD Magnus Hedlund

Magnus Hedlund
VD för Accountor AB

 

One Accountor
 


PASSION FOR RESULTS   Accountor är Norra Europas största företag inom redovisning, lönehantering och HR-management med över 100 kontor i sju länder och mer än 2 300 medarbetare. I Sverige har Accountor 320 medarbetare och kontor i Gävle, Göteborg, Karlskoga, Karlskrona, Karlstad, Linköping, Lund, Malmö, Stockholm, Uppsala och Västervik. 

 

Läs föregående artikel:

Semester är härligt men besvärligt »

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista