2016_11_25
Nyheter

Första Månadens Konsult blir Ellinor Olsson i Västervik

Fina insatser ska uppmärksammas

Denna månad har Accountor startat den interna utmärkelsen Månadens Konsult. Medarbetarna nominerar sig själva eller en kollega för något som bör uppmärksammas. Det kan handla om en prestation, att personen bidrar med god stämning i gruppen eller något annat som är förenligt med våra värdeord - respekt, mod, tillit, framtid.

Redovisningskonsult från Västervik vald till Månadens Konsult i november

Ellinor Olsson Redovisningskonsult VästervikELLINOR OLSSON
Redovisningskonsult Västervik

Motivering till utmärkelsen:
Ellinor har tagit över ansvaret för flera kunder med stora utmaningar, vilket är en tuff uppgift när man är ny på jobbet. Hon har kämpat på och skapat nya rutiner för att arbetet ska gå smidigare. Hon engagerar sig och vill allas bästa. Efter senaste mötet med kund skrev aktuell Key Account Manager till henne "Vad grymma ni är! Bästa mötet någonsin med kunden. De sa uttryckligen att de aldrig har känt sig så trygga.". Även andra kunder har uttryckt att de är jättenöjda med Ellinor. Hon är väl värd all beröm!

Bakgrund:
Utbildad civilekonom vid Linnéuniversitetet i Kalmar.

Kollegorna om Ellinor:
Hon är en tjej med härlig energi och positiv inställning. Med sitt glada humör sprider hon glädje bland medarbetare och kunder. Hon tar sitt arbete på allvar och levererar alltid det som krävs. Vi är så glada och stolta att hon är en av oss.

Det bästa med Accountor:
Möjligheten att jobba vidare på Accountor trots att jag flyttar till Stockholm inom kort, och alla underbara kollegor i Västervik som jag kommer sakna.

 

Läs föregående artikel:

Nytt fastighetsbegrepp föreslås i mervärdesskattelagen »

Vill du få branschnyhter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista