2016_09_29
Nyheter

Ekonomikompetens blir Accountor Karlstad

2014 blev Ekonomikompetens i Karlstad en del av Accountor-koncernen, norra Europas största företag för löne- och ekonomiadministrativa tjänster. 30 september byter nu också Ekonomikompetens namn till Accountor Karlstad.

Accountor Karlstad Stefan Berg och Cecilia AxéliusEkonomikompetens etablerades 2004 i Karlstad och i mitten av 2007 bestod företaget av tre konsulter. Nu finns 36 konsulter i Karlstad och Ekonomikompetens är en av de marknadsledande redovisningsbyråerna i Värmland med kunder i både Sverige och Norge. 30 september sker ett namnbyte från Ekonomikompetens AB till Accountor Karlstad AB, som förblir ett eget företag inom Accountor-koncernen.

Accountor är en av de ledande aktörerna i norra Europa inom outsourcingstjänster och programvara för ekonomiförvaltning, bokföring och personalförvaltning i små och medelstora företag. Accountor har över 100 kontor i sju länder med huvudkontor i Helsingfors. Accountor i Sverige har cirka 320 anställda konsulter på 11 orter.

-Med förvärvet av Ekonomikompetens har vi fått tillgång till mycket hög kompetens inom lön- och redovisningsområdet och tillsammans kunnat skapa tillväxt i Karlstad. Karlstad är i dagsläget ett av våra större kontor och vi ser mycket positivt på fortsatt tillväxt. I och me namnbytet kommer vi nu att göra vårt varumärke mer synligt i området, säger Magnus Hedlund, VD för Accountor Sverige.

-Det känns fantastiskt kul att Accountor, en ledande internationell aktör, satsar och tror på oss och vi ser fram emot att arbeta ännu mer tillsammans framöver. Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder ett högre värde och med Accountors expertis inom digitala lösningar får vi även stärkt kompetens inom ett område som är avgörande för branschens överlevnad, säger Stefan Berg och Cecilia Axélius, kontorschefer för Accountor Karlstad.

För mer information, vänligen kontakta:

Stefan Berg, Kontorschef Accountor Karlstad
E-post: stefan.berg@accountor.se
Mobil: +46 (0) 70 33 51 978

Cecilia Axélius, Kontorschef Accountor Karlstad
E-post: cecilia.axelius@accountor.se
Mobil: +46 (0) 73 44 39 944

Magnus Hedlund, VD Accountor Sverige
E-post: magnus.hedlund@accountor.se
Mobil: +46 (0) 70 83 22 868

 

Om Accountor

Accountor är en av de ledande aktörerna i norra Europa inom outsourcingstjänster och programvara för ekonomiförvaltning, bokföring och personalförvaltning i små och medelstora företag. Accountor har över 100 kontor i sju länder. Accountor i Sverige har cirka 320 anställda konsulter på 11 orter: Accountor Karlstad är en av de marknadsledande redovisningsbyråerna i Värmland och har 36 anställda. www.accountor.se

Accountor Karlstad AB, Bergendorffsgatan 5A, 652 16 Karlstad. Telefon: 054-190 120

 

Läs föregående artikel:

Det går bra för Entreprenören »