2016_11_09
Nyheter

Auktoriserad Redovisningskonsult från Accountor omvald i Srfs kvalitetsnämnd

På Srf konsulternas kongress i oktober omvaldes Marie-Louise Widman, Kvalitetsansvarig och Auktoriserad Redovisningskonsult från Accountor, till ledamot i Srf konsults kvalitetsnämnd. Srf konsulterna är branschorganisationen inom redovisning och lön.

Marie-Louise Widman, Kvalitetsansvarig och Auktoriserad Redovisningskonsult Accountor"Det är självfallet viktigt med god kvalitet i vårt kundarbete här på Accountor. Vi satsar på att öka andelen auktoriserade redovisningskonsulter såväl som auktoriserade lönekonsulter inom företaget.  Att Marie-Louise Widman får förnyat förtroende i kvalitetsnämnden är mycket positivt för Accountor. Det är även positivt för vårt eget kvalitetsarbete, säger Magnus Hedlund, vd Accountor.

Kvalitetsnämndens uppgift är att leda och utveckla Srf konsulternas kvalitetssystem. Nämnden övervakar att Auktoriserade Redovisningskonsulter genomgår sina kvalitetskontroller. Uppdraget i nämnden är på ytterligare två år och Marie-Louise är en av fem ledamöter. 

”Jag är stolt och glad över att jag har fått förnyat förtroende. Att var delaktig i att vi redovisningskonsulter håller kvalitén uppe på vårt arbete är viktigt för mig, ett arbete som jag gillar och tycker är roligt.” säger Marie-Louise Widman.  ”Arbetet i kvalitetsnämnden gör också att jag får bra och relevant input till vårt eget kvalitetsarbete på Accountor. Givetvis vill jag att vi ska ligga i framkant här.”

 

Läs föregående artikel:

Seminarium: Öka företagets lönsamhet med affärsdriven HR (STOCKHOLM) »

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista