2016_12_12
Nyheter

Accountor utsett till karriärföretag 2017

Accountor är en av Sveriges 100 mest spännande arbetsgivare 2017 enligt Karriärföretagen. Accountor, ett ledande företag inom ekonomi- och lönetjänster i Sverige och Norden får titulera sig Karriärföretag efter att ha blivit granskat och kvalitetssäkrat. Utmärkelsen baseras på 10 tuffa kriterier tillsammans med företagets karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Accountor utsett till Karriärföretag 2017

”Vi är otroligt glada och stolta över utmärkelsen. Det är inte lätta att komma med bland de 100 mest spännande arbetsgivarna i Sverige när de tittat på 5000 företag och 600 statliga verk, myndigheter och kommuner.” säger Magnus Hedlund, vd Accountor.

”Våra tuffa tillväxtplaner gör att vi ständigt söker nya drivna medarbetare. Trots att vi är en av de största leverantören inom lön och redovisning i Sverige är vi fortfarande ganska okända. Att få en så fin extern kvalitetsstämpel på det arbete vi gör med att sätta våra medarbetare i fokus för att få nöjdare kunder är därför viktigt”.

Enligt Karriärföretagen går processen ut på att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding arbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en trygg och attraktiv arbetsgivare.

Karriärföretagen har genomfört en grundlig bakgrundskontroll där samtliga deltagare granskats utefter tio kriterier: pålitlighet, finansiell stabilitet, tillväxt, mångfald, jämställdhet, karriärmöjligheter, lyhördhet, kompetensutveckling, hållbarhet samt transparens.

Läs gärna mer om Karriärföretagen 2017 på www.karriarforetagen.se

 

Läs föregående artikel:

Skatt på finanssektorn kan påverka företag i andra branscher »

Vill du få nyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Vi bevakar lagändringar och nya rön inom ekonomi, redovisning, lön och HR, samt skriver guider och artiklar inom vårt intresseområde.

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista