2016_08_08
Nyheter

Accountor svensk mästare 2016 i segling

LinkedIn Facebook Google Twitter

Accountor är inte bara bra på redovisning och lön, i helgen vann Accountor Sailing team SM i Farr 30 i Båstad. Tävlingen avgjordes under hårda vindar och hård konkurrens.

Teamet har stor erfarenhet av segling och i sann Accountoranda vill man prestera på topp – Passion for results. Martin Strandberg, tidigare OS seglare, är rorsman och Robert Szabo, ordförande för Accountor Sverige är taktiker.

”Vi är ett snabbt och vinnande team” säger en nöjd Robert Szabo. ”Segern i SM gör att vi nu är kvalificerade för seglingens Mästarnas Mästare som körs i Båstad i oktober”.

Mästarnas Mästare samlar samtliga svenska mästare (bästa svenska båt) från året, från jolleseglare och uppåt, att delta i kampen om den prestigefyllda titeln Mästarnas Mästare.

Accountor har övertagit seglingssatsningen från Matrisen, som köptes upp av Accountor förra året, och fortsätter att bygga vidare på den plattform Matrisen lagt för att skapa kännedom för vår anda och våra ekonomitjänster inom redovisning och lön på marknaden. SM i Båstad var teamets första tävling som Accountor Saling Team.  

Läs föregående artikel:

Bolagsverket har fått i uppdrag att införa digital rapporteringstjänst för finansiell information, årsredovisningar m.m.»

Vill du få branschnyheter, tips och erbjudanden från Accountor?

Du kan förvänta dig ett fåtal utskick per år. Vi kommer inte fylla din mailbox med onödiga mail.

Anmäl dig till vår maillista