Nyheter

För dig som är CFO, HR-chef eller entreprenör: Här hittar du nyheter, och tips kring företagande, ekonomi, redovisning, skatter, lön och annat intressant.

Följ oss på LinkedIn eller prenumerera på vårt nyhetsbrev som skickas ut ca 6 gånger per år.

Accountor på LinkedIn Prenumerera på Accountor News
2017_06_19

Är ditt företag redo för den nya dataskyddsförordningen GDPR?

Hur använder ditt företag och din organisation person¬uppgifter som har samlats in från era anställda, kunder, medlemmar och deltagare? Hur länge sparas informationen och på vilket sätt? Har samtycke...
Nyheter
2017_06_12

Skatteverkets e-tjänster ligger nere sedan i söndags – tidsgräns förlängs

På grund av tekniska problem förlänger nu Skatteverket tidsgränsen för att lämna in moms och arbetsgivardeklarationen tills onsdag den 14 juni.
Nyheter
2017_06_07

Otto Lepikkö har utsetts till Executive Vice President för Outsourcing hos Accountor OY

Accountor OY har från 1 juni 2017 utsett Otto Lepikkö, till Executive Vice President för Outsourcing och medlem av koncernens ledningsgrupp.
Intressant läsning
2017_06_01

Har du koll på importmomsen?

För två år sedan ändrade Sverige reglerna för hur importmoms ska hanteras, men alla företagare och redovisningsekonomer har inte hängt med. Läs mer »
Intressant läsning
2017_05_23

Strax dags för IFRS 16 – Kommande förändring för börsnoterade företag

I januari 2016 blev IASB klara med sitt långvariga projekt kring redovisning av leasingkostnader, IFRS 16. Förändringen för noterade bolag träder i kraft 1 januari 2019.
Nyheter
2017_05_16

Månadens Konsult: Hon är hårt arbetande, lojal och affärsdriven

Neda Erlandsson är lönekonsulten i Stockholm som ständigt utvecklar sina kunders processer och jobbar för förbättrad leverans.