Nyheter

För dig som är CFO, HR-chef eller entreprenör: Här hittar du nyheter, och tips kring företagande, ekonomi, redovisning, skatter, lön och annat intressant.

Följ oss på LinkedIn eller prenumerera på vårt nyhetsbrev som skickas ut ca 6 gånger per år.

Accountor på LinkedIn Prenumerera på Accountor News
Nyheter
2018_09_12

Anställda kan inte samtycka till att få lönespecifikation via e-post

Datainspektionen är tydlig med att det inte går att kringgå säkerhetskravet när det gäller personuppgifter genom att anställda samtycker till otillräcklig säkerhet, som via e-post.
Nyheter
2018_09_10

Månadens Konsult: Hon kombinerar prestation & "kul på jobbet"

Emma sprider energi och glädje med sina kvicka kommentarer, samtidigt som hon med stort lugn hjälper kunder och kollegor. Läs mer!
Intressant läsning
2018_09_06

Fakturerar du via e-post? Här är 4 skäl att byta till e-faktura

Allt fler företag föredrar elektroniska fakturor. Här är fyra skäl börja med "riktig" e-faktura. Ledtråd: Det är bättre för både dig och din kund. Läs mer!...
Intressant läsning
2018_08_29

Auktorisation - Hur går det till och vad är det bra för?

Auktorisation av redovisningskonsulter och lönekonsulter är en karriärboost och en kvalitetsstämpel som ger trygghet för den som köper ekonomitjänster. Läs mer!
Intressant läsning
2018_08_29

Allt du behöver veta om anställningsavtal - Stor guide med mall

Här går vi igenom de vanligaste frågorna om anställningsavtal, så att du kan göra rätt från början. Allt du behöver veta plus fri avtalsmall. Läs mer!
Nyheter
2018_08_21

Månadens Konsult: Hon har fantastisk energi och stort tålamod

Beatrice är lönekonsulten vars energi och glädje aldrig tycks sina. Pedagogiskt och tålmodigt tar hon hand om blivande konsulter, parallellt med leveransen.