Rekrytering

Specialiserad rekrytering och systemstöd

Rekrytering

Accountor erbjuder två olika rekryteringstjänster:
Rekrytering inom ekonomi Expertrekrytering för hela processen
Accountor Recruitment Solution Plattform för dig som rekryterar själv

Begär offert

Rekrytering - Kvalificerad personal till din ekonomiavdelning

Med Accountors rekryteringstjänst får du kompetenta medarbetare till din ekonomiavdelning. Vi är specialiserade på att hitta rätt personer inom ekonomi, redovisning, lön och HR till ditt företag.

Vi hjälper dig att tillsätta roller som:

 • CFO
 • Redovisningschef eller ansvarig
 • Redovisningsekonom eller administratör
 • Controller
 • Lönechef
 • Lönespecialist
 • HR-chef
 • HR Business Partner eller HR Generalist

Så går det till

Tillsammans med dig utvärderar vi och preciserar behoven i er organisation. Genom att lära känna din verksamhet ordentligt och hålla en öppen dialog under hela processen hittar vi den bästa kandidaten för er. Utöver intervjuer kan vi också erbjuda personlighets- och kompetenstester. Processen tar i regel 6-8 veckor.

Vi är specialister på att rekrytera inom Ekonomi och HR 

Accountor har levererat ekonomitjänster i över 25 år. Vi har stor erfarenhet av vilka kunskaper och egenskaper som krävs för att lyckas i de olika rollerna vi rekryterar till. Genom Accountor får du också tillgång till det mycket stora nätverk vi byggt upp genom åren; personer med precis den kompetens du söker.

Våra rekryterare

Kristin AnnerstedtKristin Annerstedt är är utbildad ekonom och har sedan 2002 arbetat med konsult- och rekryteringslösningar inom ekonomi- och finansbranschen. Hon har rekryterat på chefs- och specialistnivå till kunder från ägarledda bolag, stora internationella koncerner och offentlig sektor.

Lotta FylkingLotta Fylking har rekryterat chefer och specialister inom en stor internationell koncern och tidigare även jobbat med Executive search på ett chefsrekryteringsföretag under många år. Hon har rekryterat globalt och inom ett brett spektrum av branscher.

 


Accountor Recruitment Solution - Smart plattform för din egen rekryteringsprocess

Saknar ditt företag en överskådlig och effektiv rekryteringsprocess? Behöver ni ha en proffsig, skräddarsydd platsannons publicerad utan ansträngning - redan nästa dag? Fokusera på att hitta den bästa kandidaten med Accountor Recruitment Solution.

Accountor Recruitment Solution

Accountor Recruitment Solution är en plattform som samlar allt du behöver för att själv hantera rekryteringen effektivt och professionellt. Detta görs genom en fördefinierad rekryteringsprocess som täcker in allt från annons, publiceringsstöd för sociala medier, hantering av ansökan, till automatiska meddelanden.

Alla inblandade i rekryteringsbeslutet får en samlad helhetsbild av rekryteringen i realtid. Ni kan visa, utvärdera och dokumentera synpunkter på ansökningarna direkt i verktyget. Det ger en enklare, snabbare och effektivare utvärdering av de sökande.

En kostnadseffektiv lösning för dig som vill rekrytera själv

Rekryteringsprocess - Kostandseffektiv hjälp

Genom att fokusera insatserna på den tidigare delen av rekryteringsprocessen - där vi enligt erfarenhet vet att det ofta blir rörigt - kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning för din nästa rekrytering. Med Accountor Recruitment Solution (röd markering i figuren ovan) lägger du grunden för intervjuer med hög kvalitet.

Så går det till:

Ditt företag blir snabbt och enkelt kund med elektronisk signering och kan komma igång med annonseringen inom ett dygn.

 1. Med stöd av Accountor kartlägger du behovet för rekryteringen.
 2. Du följer några enkla steg för att starta rekryteringsprojektet. Sedan publicerar vi platsannonsen på rekryteringssiter och ni delar på sociala medier.
 3. Du är redo att ta emot och hantera era ansökningar i verktyget. Du har tillgång till support vid behov.

Accountor Recruitment Solution passar oavsett vilken befattning du rekryterar till. Lösningen fungerar lika bra för ett regelbundet som ett oregelbundet rekryteringsbehov.

En kundröst om Accountor Recruitment Solution

"Accountor Recruitment Solution har hjälpt oss effektivisera vår rekryteringsprocess. Vi uppskattade att alla ansökningarna samlades på ett ställe. Systemet har en bra sökstruktur, där man enkelt hittar, sorterar och håller koll på kandidaterna. Det var smidigt att få en påminnelse via mail varje gång en nya ansökan kom in."
- Patrik Sundfeldt, Verkstadschef på Svema Bil

 

Ta kontakt så berättar vi mer eller hjälper er att komma igång:

Kristina Persson

KRISTINA PERSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 21
kristina.persson@accountor.se

Anders Larsson

ANDERS LARSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 41
anders.larsson@accountor.se

Camilla Witt Rudström

CAMILLA WITT RUDSTROM
Region: Mitt/Norr
010-161 38 39
camilla.witt.rudstrom@accountor.se

Lars Bengtsson

LARS BENGTSSON
Region: Väst/Syd
010-475 04 09
lars.bengtsson@accountor.se