Rekrytering

Saknar ni en överskådlig och effektiv rekryteringsprocess? Behöver ni ha en proffsig, skräddarsydd platsannons publicerad utan ansträngning - redan nästa dag? Fokusera på att hitta den bästa kandidaten med Accountor Recruitment Solution.

Kontakta oss

Accountor Recruitment Solution

Accountor Recruitment Solution är en plattform som samlar allt ni behöver för att hantera en rekrytering effektivt och professionellt. Detta görs genom en fördefinierad rekryteringsprocess som täcker in allt från annons, publiceringsstöd för sociala medier, hantering av ansökan, till automatiska meddelanden.

Ni får en helhetsbild av rekryteringen i realtid. Alla inblandade i rekryteringsbeslutet kan visa, utvärdera och dokumentera synpunkter på ansökningar direkt i verktyget. Det ger en enklare, snabbare och effektivare utvärdering av de sökande.
 

En kostnadseffektiv lösning för dig som vill behålla kontrollen

Rekryteringsprocess - Kostandseffektiv hjälp

Genom att fokusera insatserna på den tidigare delen av rekryteringsprocessen - där vi enligt erfarenhet vet att det ofta blir rörigt - kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning för er nästa rekrytering. Med Accountor Recruitment Solution (röd markering i figuren ovan) lägger ni grunden för intervjuer med hög kvalitet.

Så här enkelt är det:

Ert företag blir snabbt och enkelt kund med elektronisk signering och kan komma igång med annonseringen inom ett dygn.

  1. Tillsammans kartläggs behovet för rekryteringen.
  2. Ni följer några enkla steg för att starta rekryteringsprojektet. Sedan publicerar vi platsannonsen på rekryteringssiter och ni delar på sociala medier.
  3. Ni är redo att ta emot och hantera era ansökningar i verktyget. Ni får tillgång till support om det behövs.

Accountor Recruitment Solution passar oavsett vilken befattning ni rekryterar till. Lösningen fungerar lika bra för ett regelbundet som ett oregelbundet rekryteringsbehov.

En kundröst om Accountor Recruitment Solution

"Accountor Recruitment Solution har hjälpt oss effektivisera vår rekryteringsprocess. Vi uppskattade att alla ansökningarna samlades på ett ställe. Systemet har en bra sökstruktur, där man enkelt hittar, sorterar och håller koll på kandidaterna. Det var smidigt att få en påminnelse via mail varje gång en nya ansökan kom in."
- Patrik Sundfeldt, Verkstadschef på Svema Bil

 

Ta kontakt så berättar vi mer eller hjälper er att komma igång:

Kristina Persson

KRISTINA PERSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 21
kristina.persson@accountor.se

Anders Larsson

ANDERS LARSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 41
anders.larsson@accountor.se

Camilla Witt Rudström

CAMILLA WITT RUDSTROM
Region: Mitt/Norr
010-161 38 39
camilla.witt.rudstrom@accountor.se

Lars Bengtsson

LARS BENGTSSON
Region: Väst/Syd
010-475 04 09
lars.bengtsson@accountor.se