Karriär inom Redovisning eller Lön?

Vi värderar både människa och resultat

Karriär på Accountor

Sedan 2015 har vi växt till det dubbla och idag är vi över 300 medarbetare på 9 orter runt om i Sverige. Ladda upp ditt CV i vårt "Career Center" och få möjligheten att bli en del av vår fortsatta tillväxtresa.

Accountor Career Center

Välkommen till Accountors karriärsida

Hör några av vår konsulter berätta om hur det är att arbeta som konsult på Accountor.

Vi växer och behovet av nya medarbetare uppstår hela tiden. Vill du ta nästa steg i karriären inom redovisning eller lön? Gå vidare till:
Accountor Career Center » (spontanansökan)
Lediga tjänster »

Nyfiken på hur det är att jobba på Accountor?

Oavsett om du har 10 års erfarenhet av din profession eller precis har tagit examen, tror vi att det är viktigt för dig att känna till oss som arbetsgivare för att veta om vi är rätt för varandra. Vi tror nämligen att en bra matchning bygger på transparens och öppenhet kring vilka vi är, vad vi står för och vad vi kan erbjuda just dig som arbetstagare.

...okej, men hur är det egentligen att jobba för Accountor?

  • Kommer jag passa in? De allra flesta tycker att kollegor är en stor del av arbetsglädjen och det är därför ofta viktigt att veta vilka typer av människor som jobbar där, vilket arbetsklimat som råder och vad man värderar.
  • Vad skiljer Accountor från andra byråer? Antagligen vet du redan hur jobbet inom redovisning eller lön fungerar - rent praktiskt – så vad särskiljer då Accountor från övriga?
  • Vilka utvecklingsmöjligheter finns det för mig? Du söker troligtvis en arbetsplats som kan ge dig både trygghet och utväxling i form av kompetensutveckling och utmaningar.

På följande sidor ger vi dig därför möjlighet att läsa mer om hur det är att jobba som Redovisning- och Lönekonsult hos oss samt träffa några av våra medarbetare som berättar mer.

Vem vet, kanske visar det sig att vi är din nästa och bästa matchning.

Jonna Rickard Lindberg - Rekryteringsansvarig Accountor

JONNA RICKARD LINDBERG
Rekryteringsansvarig, Accountor

 


Läs historien om Accountor i PDF-broschyren nedan. Var kommer vi ifrån och vart är vi på väg? Hur skapar vi bästa service till våra kunder? Vad är vår vision? Svaren finner du här. 

Broschyr - Historien om Accountor (PDF)