Redovisningsbyrå | Ekonomitjänster för företag

Vi är Accountor

Er främsta partner inom ekonomi - Redovisning, Lön, HR, Interim och Rådgivning

Yes

Mycket mer än en vanlig redovisningsbyrå

Med Accountor som redovisningsbyrå når du längre, du frigör resurser och fattar bättre affärsbeslut. Vi bryr oss om dig och ditt resultat - Vi kallar det Passion For Results. Välj mellan att lägga ut hela ekonomin eller ta hjälp med ett specifikt problem. Så hur kan vi hjälpa dig?

Ekonomitjänster för företagets alla faser

Alla företag är olika och dina behov förändras över tid. Med våra ekonomitjänster har du stor valfrihet och kan uppnå din önskade balans mellan frihet och kontroll. Här är våra tjänsteområden:

 

Läs våra guider och whitepapers

Klicka på bilden nedan för att gå vidare till vårt kunskapscenter, där vi samlat guider och whitepapers för dig som företagare eller CFO, samt yrkesverksamma inom redovisning, lön och HR.

Läs våra guider och whitepapers

Våra löften till dig

Accountor är stora nog att kunna leverera stabilt och långsiktigt, men vi är små nog för att bry oss om varje kund. Som kund till oss som redovisningsbyrå ska du kunna förvänta dig:

  • Att få rätt leverans och i rätt tid
  • Ett nära samarbete med experter som kan din bransch och verklighet
  • Att vi arbetar proaktivt för att hjälpa dig

Läs mer om Accountors kundlöften, vision och värderingar »
 

Dags att digitalisera?

Med Accountors digitala redovisningslösning för små och medelstora företag, får du en bra överblick över företagets ekonomi. Du får hjälp med de delar av redovisningen du behöver och kan lägga energin på att utveckla ditt företag. Ta reda på mer om Accountor Online »

Ta reda på mer om Accountor Online

En erfaren redovisningsbyrå med kunder i många olika branscher

Accountor sköter (på den svenska marknaden) redovisning och lön åt över 2000 företag och organisationer, från enmansbolag till internationella koncerner. Vi har funnits i drygt 25 år och våra konsulter har erfarenhet från många olika branscher, t ex konsultverksamhet, detaljhandel, hotell och restaurang, utbildning, biotech och fastighet. Vi söker ständigt smartare och effektivare lösningar för att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål och få en enklare vardag.

Många undersökningar visar att det effektivaste sättet för att frigöra resurser till sin kärnverksamhet är just att outsourca stödfunktioner. Läs vår broschyr om fördelarna med outsourcing av redovisning och lönehantering »

 

Nyheter
2018_09_12

Anställda kan inte samtycka till att få lönespecifikation via e-post

Datainspektionen är tydlig med att det inte går att kringgå säkerhetskravet när det gäller personuppgifter genom att anställda samtycker till otillräcklig säkerhet, som via e-post.
Nyheter
2018_09_10

Månadens Konsult: Hon kombinerar prestation & "kul på jobbet"

Emma sprider energi och glädje med sina kvicka kommentarer, samtidigt som hon med stort lugn hjälper kunder och kollegor. Läs mer!
Intressant läsning
2018_09_06

Fakturerar du via e-post? Här är 4 skäl att byta till e-faktura

Allt fler företag föredrar elektroniska fakturor. Här är fyra skäl börja med "riktig" e-faktura. Ledtråd: Det är bättre för både dig och din kund. Läs mer!...
Intressant läsning
2018_08_29

Auktorisation - Hur går det till och vad är det bra för?

Auktorisation av redovisningskonsulter och lönekonsulter är en karriärboost och en kvalitetsstämpel som ger trygghet för den som köper ekonomitjänster. Läs mer!
Intressant läsning
2018_08_29

Allt du behöver veta om anställningsavtal - Stor guide med mall

Här går vi igenom de vanligaste frågorna om anställningsavtal, så att du kan göra rätt från början. Allt du behöver veta plus fri avtalsmall. Läs mer!
Nyheter
2018_08_21

Månadens Konsult: Hon har fantastisk energi och stort tålamod

Beatrice är lönekonsulten vars energi och glädje aldrig tycks sina. Pedagogiskt och tålmodigt tar hon hand om blivande konsulter, parallellt med leveransen.