Deklarationer

Behöver du hjälp med företagets deklaration? Med moderna system och våra konsulters stora erfarenhet ser vi till att dina deklarationer görs effektivt och korrekt. Vi hjälper även dig som företagare med din privata deklaration och alla dess bilagor. Välkommen att prova våra deklarationstjänster. Hör av dig idag!

Kontakta oss

Vad kostar företagets deklaration hos Accountor?

Våra konsulter debiterar arbetet per timme och det är väldigt svårt att säga något generellt. En deklaration kan vara väldigt enkel eller väldigt komplicerad beroende på vad som hänt i bolaget.

Som ett grovt riktmärke kan du förvänta dig en kostnad kring 5 000 kr för bolagsdeklarationen. Koncerntillhörighet, komplicerade transaktioner, behov av kompletteringar och utredningar kan göra att priset blir uppåt 15 000 kr. Vi kan förstås göra en uppskattning av din prisnivå, innan du bestämmer dig för att anlita oss. Alla prisuppskattningar nedan är väldigt generella och det faktiska priset kan vara ett annat. Hör av dig så tittar vi på din situation.

Deklaration företag

För juridiska personer (det vill säga aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, stiftelser, samt ekonomiska och ideella föreningar) är sista dag att lämna in företagets inkomstdeklaration baserad på företagets bokslutsdatum. Det finns fyra deklarationstidpunkter. Om du deklarerar elektroniskt har du en extra månad på dig att lämna in. Om deklarationsdatumet inträffar på en lördag, söndag eller helgdag gäller närmast påföljande vardag.

För er som vill ha hjälp med Inkomstdeklaration 1 se här. 

 

Camilla Witt Rudström

CAMILLA WITT RUDSTROM
Region: Mitt/Norr
010-161 38 39
camilla.witt.rudstrom@accountor.se

Annette Fellman

ANNETTE FELLMAN
Region: Mitt/Norr
010-475 03 33
annette.fellman@accountor.se

Anders Larsson

ANDERS LARSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 41
anders.larsson@accountor.se

Lars Bengtsson

LARS BENGTSSON
Region: Väst/Syd
010-475 04 09
lars.bengtsson@accountor.se