2014_05_17
Nyheter

Automatisera redovisningen

Accountor är mycket mer än en vanlig redovisningsbyrå

Med vår hjälp når du längre, du frigör resurser och fattar bättre affärsbeslut. Accountor är stora nog att kunna leverera stabilt och långsiktigt, men vi är små nog för att bry oss om varje kund. Vi bryr oss om dig och ditt resultat. Vi kallar det Passion For Results.

Hur kan vi hjälpa dig?

Alla företag är olika. Med våra lösningar har du stor valfrihet och kan uppnå din önskade balans mellan frihet och kontroll. Låt oss sköta allt eller välj vissa delar; löpande outsourcing eller punktinsatser.

Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

 

>

 

Våra löften till dig

  • Rätt från början, i rätt tid
  • Aktiv och tydlig kommunikation
  • Expertis nära dig

Läs mer om Accountors kundlöften, vision och värderingar »

 

En erfaren redovisningsbyrå med kunder i många olika branscher

Accountor sköter (på den svenska marknaden) redovisning och lön åt över 2000 företag och organisationer, från enmansbolag till internationella koncerner. Vi har funnits i drygt 25 år och våra konsulter har erfarenhet från många olika branscher, t ex konsultverksamhet, detaljhandel, hotell och restaurang, utbildning, biotech och fastighet. Vi söker ständigt smartare och effektivare lösningar för att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål och få en enklare vardag. Hur kan vi hjälpa er?

Många undersökningar visar att det effektivaste sättet för att frigöra resurser till sin kärnverksamhet är just att outsourca stödfunktioner. Läs vår broschyr om fördelarna med outsourcing av redovisning och lönehantering »

 

Outsourca med kvalitet

Att outsourca en ekonomifunktion med kvalitet kräver en strukturerad metod vid förstudie, implementation och start av leverans. Ofta behövs ett nytt affärssystem, dokumentation av ekonomiprocesser, förtydligande av ansvarsfördelning samt i vissa fall även övertagande av personal. Den här erfarenheten finns på Accountor.

Vi bemannar er ekonomifunktion med ekonomichefer, redovisnings- och lönekonsulter, experter på skatter och HR, systemspecialister och projektledare som kan vara med vid uppstart. Därefter ser vi till att den löpande hanteringen sköts på ett professionellt och effektivt sätt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.