2017_02_03

Bokföring för medelstora företag

Nu är det är läge att zooma ut

Vi vill ge dig som företagsledare överblick och möjligheten att snabbt kunna analysera och agera. I det medelstora bolaget är den löpande bokföringen inte ett besvärande krav från omvärlden, det är en viktig insatsvara för ekonomiskt beslutsfattande.

Här finns stora effektivitetsvinster i digitalisering och automatisering, och det är sällan optimalt att sköta det löpande ekonomiarbetet inhouse.

Redovisningskonsult - Redovisning för medelstora bolag

 

Fokusera på att skapa affärer och lönsamhet i ditt företag 

Med Accountor som partner får du utöver sänkta kostnader, tillgång till bästa praxis och flexibel bemanning, så att du kan fokusera på strategi, uppföljning och kontroll. Vi tar fram den kombination av verktyg och kompetens som matchar ditt företags behov, och leder er i förändringsarbetet.

Outsourcing är inte ett antingen-eller-beslut

Det handlar om att hitta den bästa kombinationen av ditt företags kompetenser och vår expertis och stordriftsfördelar. Välj vilka delar ni vill behålla inhouse, så sköter vi resten. Samarbetet kan (och bör) även utvecklas och omformas över tid.

Accountor är en systemoberoende redovisningsbyrå

För medelstora företag som vill ha en högautomatiserad, digital lösning för redovisning och lönehantering rekommenderar vi ofta Accountor Online »

Vi har också lösningar för dig som kör Dynamics NAV (tidigare Navision), Xledger eller de flesta andra ekonomisystem på marknaden.

Digitalisering i all ära, ibland behöver man träffas

Bokslutsmöte eller rutingenomgång - För ett effektivt samarbete behöver man ibland träffas och stämma av. Välkommen till ett av våra redovisningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Gävle, Karlstad, Karlskoga och Västervik. Eller så kommer vi ut till dig.

Karta - Accountor i Sverige

 

Har ditt företag redan effektiv löpande bokföring?

Läs mer om hur våra expertrådgivare kan hjälpa dig med bolagsärenden, skatterådgivning eller projektledning vid exempelvis digital transformation.

 

Ta kontakt så pratar vi om hur vi kan hjälpa ditt företag till en effektivare ekonomi:

Camilla Witt Rudström

CAMILLA WITT RUDSTROM
Region: Mitt/Norr
010-161 38 39
camilla.witt.rudstrom@accountor.se

Annette Fellman

ANNETTE FELLMAN
Region: Mitt/Norr
010-475 03 33
annette.fellman@accountor.se

Anders Larsson

ANDERS LARSSON
Region: Mitt/Norr
08-506 116 41
anders.larsson@accountor.se

Lars Bengtsson

LARS BENGTSSON
Region: Väst/Syd
010-475 04 09
lars.bengtsson@accountor.se