Vi är Accountor

Er främsta partner inom ekonomi - Redovisning, Lön, HR, Interim och Rådgivning

Mycket mer än en vanlig redovisningsbyrå

Med vår hjälp når du längre, du frigör resurser och fattar bättre affärsbeslut. Accountor är stora nog att kunna leverera stabilt och långsiktigt, men vi är små nog för att bry oss om varje kund. Vi bryr oss om dig och ditt resultat. Vi kallar det Passion For Results.

Hur kan vi hjälpa dig?

Alla företag är olika. Med våra lösningar har du stor valfrihet och kan uppnå din önskade balans mellan frihet och kontroll. Låt oss sköta allt eller välj vissa delar; löpande outsourcing eller punktinsatser. Här är våra tjänsteområden:

 

Våra löften till dig

  • Rätt från början, i rätt tid
  • Aktiv och tydlig kommunikation
  • Expertis nära dig

Läs mer om Accountors kundlöften, vision och värderingar »
 

Dags att digitalisera?

Med Accountors digitala redovisningslösning för små och medelstora företag, får du en bra överblick över företagets ekonomi. Du får hjälp med de delar av redovisningen du behöver och kan lägga energin på att utveckla ditt företag. Ta reda på mer om Accountor Online

Ta reda på mer om Accountor Online
 

En erfaren redovisningsbyrå med kunder i många olika branscher

Accountor sköter (på den svenska marknaden) redovisning och lön åt över 2000 företag och organisationer, från enmansbolag till internationella koncerner. Vi har funnits i drygt 25 år och våra konsulter har erfarenhet från många olika branscher, t ex konsultverksamhet, detaljhandel, hotell och restaurang, utbildning, biotech och fastighet. Vi söker ständigt smartare och effektivare lösningar för att hjälpa våra kunder att nå sina affärsmål och få en enklare vardag. Hur kan vi hjälpa er?

Många undersökningar visar att det effektivaste sättet för att frigöra resurser till sin kärnverksamhet är just att outsourca stödfunktioner. Läs vår broschyr om fördelarna med outsourcing av redovisning och lönehantering »

 

Outsourca med kvalitet

Att outsourca en ekonomifunktion med kvalitet kräver en strukturerad metod vid förstudie, implementation och start av leverans. Ofta behövs ett nytt affärssystem, dokumentation av ekonomiprocesser, förtydligande av ansvarsfördelning samt i vissa fall även övertagande av personal. Den här erfarenheten finns på Accountor.

Vi bemannar er ekonomifunktion med ekonomichefer, redovisnings- och lönekonsulter, experter på skatter och HR, systemspecialister och projektledare som kan vara med vid uppstart. Därefter ser vi till att den löpande hanteringen sköts på ett professionellt och effektivt sätt så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

2017_06_19

Är ditt företag redo för den nya dataskyddsförordningen GDPR?

Hur använder ditt företag och din organisation person¬uppgifter som har samlats in från era anställda, kunder, medlemmar och deltagare? Hur länge sparas informationen och på vilket sätt? Har samtycke...
Nyheter
2017_06_12

Skatteverkets e-tjänster ligger nere sedan i söndags – tidsgräns förlängs

På grund av tekniska problem förlänger nu Skatteverket tidsgränsen för att lämna in moms och arbetsgivardeklarationen tills onsdag den 14 juni.
Nyheter
2017_06_07

Otto Lepikkö har utsetts till Executive Vice President för Outsourcing hos Accountor OY

Accountor OY har från 1 juni 2017 utsett Otto Lepikkö, till Executive Vice President för Outsourcing och medlem av koncernens ledningsgrupp.
Intressant läsning
2017_06_01

Har du koll på importmomsen?

För två år sedan ändrade Sverige reglerna för hur importmoms ska hanteras, men alla företagare och redovisningsekonomer har inte hängt med. Läs mer »
Intressant läsning
2017_05_23

Strax dags för IFRS 16 – Kommande förändring för börsnoterade företag

I januari 2016 blev IASB klara med sitt långvariga projekt kring redovisning av leasingkostnader, IFRS 16. Förändringen för noterade bolag träder i kraft 1 januari 2019.
Nyheter
2017_05_16

Månadens Konsult: Hon är hårt arbetande, lojal och affärsdriven

Neda Erlandsson är lönekonsulten i Stockholm som ständigt utvecklar sina kunders processer och jobbar för förbättrad leverans.